Çoban: Ne söz verilmişse ödenir

Afyonkarahisar Belediyespor voleybol ve basketbol takımlarının oyuncuları, teknik heyeti, kulüp yöneticileri akşam yemeğinde, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın konuğu oldu. Oyunculara ve teknik heyete seslenen Başkan Çoban, 'Önce finansmanı ayarlarım sonra işe başlarım. Bizde sporcunun, teknik heyetin alacağı kalmaz. Ne söz verilmişse ödenir' dedi “SALON SPORLARINA HEYECAN GELDİ”Lezzet Durağı Restoran’da düzenlenen akşam yemeğine Belediye Başkanı [&hellip]

Çoban: Ne söz verilmişse ödenir

Afyonkarahisar Belediyespor voleybol ve basketbol takımlarının oyuncuları, teknik heyeti, kulüp yöneticileri akşam yemeğinde, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın konuğu oldu. Oyunculara ve teknik heyete seslenen Başkan Çoban, “Önce finansmanı ayarlarım sonra işe başlarım. Bizde sporcunun, teknik heyetin alacağı kalmaz. Ne söz verilmişse ödenir” dedi

“SALON SPORLARINA
HEYECAN GELDİ”
Lezzet Durağı Restoran’da düzenlenen akşam yemeğine Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın yanı sıra Afyonkarahisar Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, Afyonkarahisar Belediyespor Başkan Yardımcısı Mehmet Savaş, Afyonkarahisar Belediyesi Başkanı Danışmanı Abdülkerim Çalışkan, Afyonkarahisar Belediyespor Yöneticilerinden İbrahim Yılmaz ile Afyonkarahisar Belediyespor teknik heyeti ile sporcular katıldı.
Yemeğe Erkekler Bölgesel Basketbol Lig 10’uncu grupta, ilk üçe girerek Play-Off’ta mücadele eden basketbol takımı oyuncularının yanı sıra Voleybol 3’üncü Ligi C Grubu’nda zorlu rakiplerini geride bırakarak Play-Off’a kalmayı büyük oranda garantileyen voleybol takımı oyuncuları katıldı. Hem voleybol hem de basketbol takımının başarılarıyla gurur duyduğunu söyleyen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, başarıda emeği geçenleri tebrik etti. Afyonkarahisar Belediyespor’un her iki branşta da ilk mücadele yılında olmasına rağmen hem basketbolda hem de voleybolda başarılı sonuçlar aldığına dikkat çeken Başkanı Çoban, Afyonkarahisar Belediyespor sayesinde Afyonkarahisar’da salon sporlarına heyecan geldiğini anlattı.
“BİZDE SPORCUNUN
ALACAĞI KALMAZ”
2014-2015 sezonunun daha da başarılı geçeceğine inandığını ifade eden Başkan Burhanettin Çoban, spora destek olmayı şiar edinen birisi olarak Afyonkarahisar Belediyespor’a desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti. Çoban, “Ben çok sağlamcı bir insanım. Önce finansmanı ayarlarım sonra işe başlarım. Bizde sporcunun, teknik heyetin alacağı kalmaz. Ne söz verilmişse ödenir. Sağlamcı bir yapıyla gidiyoruz. Türkiye’de kulüplerin yapısını biliyoruz. Yüksek ücretlerle anlaşılır ama ödemeye gelince ödeme yapılmaz. Ödeme yapılmayınca da sporcular federasyona başvurur. Allah’ın izniyle bu tür gelişmeler Afyonkarahisar’da yaşanmayacak. Belediyespor olarak hem çevikliğiniz, hem zekanız, hem de ahlakınızla örnek ve başarılı bir sporcu olarak ilimiz spor tarihinde yer edineceğinize inanıyorum. Hepinizi tek tek takip ediyor, başarılarınızdan gurur duyuyorum” diye konuştu.
Programda ayrıca, basketbol ve voleybol takımlarımızın elde ettiği başarılı sonuçlar pasta kesilerek kutlandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme