Çoban köyleri geziyor – Kocatepe Gazetesi

Ramazan ayı dolayısıyla köy ziyaretlerini iftardan sonra gerçekleştiren İGM Başkanı Burhanettin Çoban, İGM üyeleri Ali Karkı, Nurettin Birliktir ve Mustafa Yılmazaslan ile birlikte merkeze bağlı Belkaracaören, Köprülü, Çavdarlı ve Değirmendere köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.KÜLTÜREL YATIRIMLARAÖNEM VERECEĞİZTeravih namazını köylerde vatandaşlarla birlikte kılan Başkan Çoban, köylere yapılacak yatırımları bizzat takip edeceğini söyledi. Her zaman uyumlu çalışmadan [&hellip]

Ramazan ayı dolayısıyla köy ziyaretlerini iftardan sonra gerçekleştiren İGM Başkanı Burhanettin Çoban, İGM üyeleri Ali Karkı, Nurettin Birliktir ve Mustafa Yılmazaslan ile birlikte merkeze bağlı Belkaracaören, Köprülü, Çavdarlı ve Değirmendere köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
KÜLTÜREL YATIRIMLARA
ÖNEM VERECEĞİZ
Teravih namazını köylerde vatandaşlarla birlikte kılan Başkan Çoban, köylere yapılacak yatırımları bizzat takip edeceğini söyledi. Her zaman uyumlu çalışmadan yana olduğunu hatırlatan Çoban, alt ve üst yapının yanı sıra sosyal ve kültürel yatırımlara da ayrı bir önem vereceklerini vurguladı. Çoban, “AK Parti iktidarları ile köylerimiz birçok yatırım ve hizmetle tanıştı. İçme suyu, kanalizasyon, parke taşı gibi birçok yatırım köylerimize yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. Alt ve üst yapıların yanı sıra sosyal ve kültürel yatırımlara da başlanmış. Örneğin köylerimize düğün salonları, halı sahalar ve muhtar konakları yapılıyor, yapılanların ne derecede kullanıldığını da takip ediyoruz, edeceğiz. Bunların yanı sıra özellikle köylerimizde eğitime de ayrı bir önem verme niyetindeyiz. Köy okullarımızın bakım ve onarımları, köy yollarının sıcak asfaltla kaplanması hedeflerimiz var. İl Valimizin öncülüğünde Özel İdare teşkilatımızın gayretleriyle Köyde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standardını yükseltmek için İl Genel Meclis üyeleri olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Bakmadan Geçme