Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çoban köylerde vatandaşları dinledi

Çoban köylerde vatandaşları dinledi

İGM Başkanı Burhanettin Çoban, beraberinde İGM üyeleriyle birlikte Afyonkarahisar merkeze bağlı, köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Çoban köylerde yaşayan vatandaşlara daha müreffeh bir yaşam sağlamak için çalıştıklarını söyledi

 

Afyonkarahisar merkeze bağlı Burhaniye, Kaplanlı, Alcalı, Omuzca ve Yarımca köylerini ziyaret eden İl Genel Meclis (İGM) Başkanı Burhanettin Çoban’a İl Genel Meclis Üyesi Ferda Ertürk, Ali Karkı ve Nurettin Birliktir eşlik etti. Çoban ve beraberindeki İGM Üyeleri ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinlediler.
“ÖNCELİĞİMİZ YER ALTI VE YER ÜSTÜ YATIRIMLARI”
Afyonkarahisar’daki köylerin her biri ile de ayrı ayrı ilgilenmek suretiyle tek tek yetkililerle görüştüklerini kaydeden Başkan Çoban, “Köylerimizi ziyaret ediyor, talep ve önerilerini not alıyoruz. Meclisimizin önceliği yer altı ve yerüstü yatırımlarıdır. Yol, su ve kanalizasyon sorunu olan alanlarda çalışmalarımızı gece gündüz demeden, vatandaşlarımızı mağdur etmeyecek şekilde, daha müreffeh bir yaşam sağlamak için çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.