• Haberler
  • Genel
  • Çoban, “İyi Niyet Sözleşmesini” imzaladı

Çoban, “İyi Niyet Sözleşmesini” imzaladı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Ulusal Gençlik Parlamentosu’nun başlattığı Genç Dostu Kent, Genç Dostu Aday Kampanyası’na “İyi Niyet Sözleşmesini” imzalayarak destek verdi “GENÇLER YEREL YÖNETİMLERDE NEREDE?”Kampanya İl Temsilcisi ve Afyonkarahisar Yenileşimi Geliştirme Derneği Başkanı Büşra Yeşim Aslantaş ve dernek üyelerini makamında kabul eden Başkan Çoban, kampanya ile ilgili Aslantaş’tan bilgi aldı.Yerel seçimlerde gençlerin demokratikleşme süreçlerine [&hellip]

Çoban, "İyi Niyet Sözleşmesini" imzaladı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Ulusal Gençlik Parlamentosu’nun başlattığı Genç Dostu Kent, Genç Dostu Aday Kampanyası’na “İyi Niyet Sözleşmesini” imzalayarak destek verdi

“GENÇLER YEREL YÖNETİMLERDE NEREDE?”
Kampanya İl Temsilcisi ve Afyonkarahisar Yenileşimi Geliştirme Derneği Başkanı Büşra Yeşim Aslantaş ve dernek üyelerini makamında kabul eden Başkan Çoban, kampanya ile ilgili Aslantaş’tan bilgi aldı.
Yerel seçimlerde gençlerin demokratikleşme süreçlerine katılımını gereklilik olarak gören tüm siyasi partilerin belediye başkan adaylarının genç dostu bir kent oluşturulması konusunda sorumluluk alması gerektiğine inandıklarını belirten Dernek Başkanı Aslantaş, bu çerçevede ülke çapında gençlerin yerel yönetimlerde nerede olduğunu sorgulayarak “Neredesin?” kampanyasını başlattıklarını söyledi.
“SİYASİ PARTİLERDEN VE ADAYLARDAN DESTEK
BEKLİYORUZ”
Yerel yönetimlerde ve günlük yaşamlarında gençlerin aktif bir biçimde rol aldığı genç dostu kentler oluşturulmasına siyasi partilerden ve adaylardan destek beklediklerini kaydeden Aslantaş, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı da kampanyaya destek vermeye davet etti. Seçimler sonrasında adayların vaatlerinin takipçisi olacaklarını belirten Aslantaş böylelikle uzun süreli olarak, “yerel gençlik politikaları” ve “genç dostu kentler” oluşturulması konusunda gerçekleştirilecek çalışmaların güvence altına alınacağını söyledi.
Gençlere, çalışmalarında başarılar dileyen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, kent yönetimine yönelik gençlerin beklentilerinin yer aldığı “İyi Niyet Sözleşmesini” imzalayarak kampanyaya destek verdi. Ziyarette, Kampanya İl Temsilcisi Büşra Yeşim Aslantaş’a dernek üyeleri Hakan Özdemir ve Kübra Dağ eşlik etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme