• Haberler
  • Genel
  • Çoban huzurevi sakinlerini ağırladı – Kocatepe Gazetesi

Çoban huzurevi sakinlerini ağırladı – Kocatepe Gazetesi

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle huzurevi sakinlerini makamında ağırladı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci nezaretinde gerçekleşen ziyarete Afyonkarahisar Huzurevi Müdürü Muzaffer Erol ve huzurevi sakinleri Osman Olçun, Mehmet Enül ile Nurten Barlas katıldı. “Yaşlılar başımızın tacı”Huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen Başkan Burhanettin Çoban, yaşlıları baş tacı olarak gördüklerini [&hellip]

Çoban huzurevi sakinlerini ağırladı

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle huzurevi sakinlerini makamında ağırladı

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci nezaretinde gerçekleşen ziyarete Afyonkarahisar Huzurevi Müdürü Muzaffer Erol ve huzurevi sakinleri; Osman Olçun, Mehmet Enül ile Nurten Barlas katıldı.
“Yaşlılar başımızın tacı”
Huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen Başkan Burhanettin Çoban, yaşlıları baş tacı olarak gördüklerini söyledi. Türkiye’nin, son 8-10 yılda uygulanan politikalarla yaşlara, engellilere ya da korunması gerekenlere çok büyük önem veren bir ülke haline geldiğini belirten Başkan Çoban, “Bu alanda yapılan politikalar öylesine gelişti ki artık modern dünyada diye nitelendirdiğimiz ülkeler Türkiye’nin politikalarını örnek alıyor” dedi.
“Yapılan hizmetler beklentileri arttırdı”
Yaşlı bakım evlerinde beş yıldızlı otel kalitesinde hizmet verildiğini ifade eden Başkan Burhanettin Çoban, “Bundan 8-10 yıl önce bunları konuşmak bile bir hayaldi. Yapılan hizmetler, toplumun beklentilerinden çok daha hızlı ilerliyor. Bundan dolayı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımıza ve tüm teşkilat yetkililerine teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.
“Huzurevi sakinleri bizden hoşnutlar”
Huzurevinde kalan yaşlılara, devletin şefkatli kucağını hissettirmeye çalıştıklarını kaydeden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci, “Onlara her zaman devletin devlet baba olduğunu göstermemiz gerekiyor. Sosyal devlet olmanın gereği budur. Şu an bizim yatılı kurumlarımız beş yıldızlı otel kalitesinde. İnanıyorum ki huzurevi sakinlerimiz bizden hoşnutlar. Bizim amacımız onların hayır dualarını almak” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme