• Haberler
  • Genel
  • Çoban: Hizmette rekor kıracağız – Kocatepe Gazetesi

Çoban: Hizmette rekor kıracağız – Kocatepe Gazetesi

Vali Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Çoban, hizmetlerde rekor kırmaya ve Afyonkarahisar’a yenilikler kazandırmaya devam edeceklerini söyledi 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası yeniden AK Parti’denAfyonkarahisar Belediye Başkanlığı’na seçilen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yerel seçim sonuçlarının akabinde Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etmişti. Vali Balkanlıoğlu’da Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a [&hellip]

Çoban: Hizmette rekor kıracağız

Vali Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Çoban, hizmetlerde rekor kırmaya ve Afyonkarahisar’a yenilikler kazandırmaya devam edeceklerini söyledi

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası yeniden AK Parti’denAfyonkarahisar Belediye Başkanlığı’na seçilen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yerel seçim sonuçlarının akabinde Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etmişti. Vali Balkanlıoğlu’da Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a iade-i ziyarette bulunarak, Belediye Başkanlığı görevinin ilimiz ve Afyonkarahisarlılar için hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.
“AFYON İÇİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ”
Vali Balkanlıoğlu’nun ziyareti sırasında, Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu’da hazır bulundular.
Vali Balkanlıoğlu’nu Belediye Başkanlığı binası önünde karşılayan ve ziyaretin kendisini çok memnun ettiğini belirten Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye Başkanlığı görevini, Afyonkarahisar için en iyisini yapmak noktasında devam ettireceğini söyledi. Başkan Çoban hizmetlerde rekor kırmaya ve Afyonkarahisar’a yenilikler kazandırmaya bu dönem de devam edeceklerini ifade etti.
“VATANDAŞLAR GÖREVİ ÇOBAN’A TESLİM ETTİ”
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın bundan önceki dönemde Afyonkarahisar için birçok önemli çalışmalarının olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, “Centilmence geçen seçim süresince tüm başkan adayları, seçilmeleri halinde yapacakları çalışmaları halkla paylaştı. Afyonkarahisar’lı hemşerilerimiz yapılan hizmetleri takdir ettikleri için Belediye Başkanlığı görevini tekrar Burhanettin Çoban Bey’e teslim etti. Kendisini bu anlamda kutluyor, Afyonkarahisar’a daha bir çok hayırlı ve güzel hizmetlerde bulunacağına inanıyorum. Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’ı tekrar kutluyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme