Çoban, hediye amaçlı ürünler aldı

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan el işleri sergisini Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’da gezerek sergide yer alan ürünlerden bir kaçını satın aldı. Çeşitli işlemelerin yer aldığı serginin açılışı dün yapıldı. Gençlik Merkezi’nde görücüye çıkarılan ürünlerin ikinci ziyaretçisi Belediye Başkanı Burhanettin Çoban oldu. Afyonkarahisarlı bayanlar tarafından hazırlanan en nadide ürünleri inceleyen Başkan Çoban, kentin simgesi olan [&hellip]

Çoban, hediye amaçlı ürünler aldı

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan el işleri sergisini Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’da gezerek sergide yer alan ürünlerden bir kaçını satın aldı.

Çeşitli işlemelerin yer aldığı serginin açılışı dün yapıldı. Gençlik Merkezi’nde görücüye çıkarılan ürünlerin ikinci ziyaretçisi Belediye Başkanı Burhanettin Çoban oldu. Afyonkarahisarlı bayanlar tarafından hazırlanan en nadide ürünleri inceleyen Başkan Çoban, kentin simgesi olan ürünlerden dört tanesini de Afyonkarahisar’a gelen misafirlerine hediye etmek için satın aldı. Başkan Çoban stantları tek tek gezerek her türlü ürün hakkında da bilgi aldı.

Bakmadan Geçme