• Haberler
  • Gündem
  • Çoban, hayırseverlere teşekkür etti – Kocatepe Gazetesi

Çoban, hayırseverlere teşekkür etti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından hafta sonu düzenlenen geleneksel sünnet şölenine hayırsever işadamları her yıl olduğu gibi bu yılda desteğini sürdürdü. Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aracılığıyla sünnet çocuklarının kıyafetlerinden, ayakkabılarına, kol saatlerine kadar bir dizi ihtiyacını karşılayan işadamları, yaptıkları bu destekle tüm kesimlerin takdirini topladı.İşadamları Rıfat Özdilek ve Osman Karabacak'a desteklerinden dolayı teşekkür eden Belediye [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından hafta sonu düzenlenen geleneksel sünnet şölenine hayırsever işadamları her yıl olduğu gibi bu yılda desteğini sürdürdü.
 Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aracılığıyla sünnet çocuklarının kıyafetlerinden, ayakkabılarına, kol saatlerine kadar bir dizi ihtiyacını karşılayan işadamları, yaptıkları bu destekle tüm kesimlerin takdirini topladı.
İşadamları Rıfat Özdilek ve Osman Karabacak’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban,  Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticilerini de unutmayarak böylesi hayırlı bir organizasyona yaptıkları katkılardan dolayı da tebriklerini iletti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme