Çoban Esentepe'de – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, seçim çalışmaları kapsamında Esentepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi Esentepe mahallesine 2009 yılından bu güne kadar yaptığı çalışmalardan bahseden Başkan adayı Çoban, 5 yıl önceki Afyonkarahisar ile şimdi ki Afyonkarahisar arasında çok ciddi farkların olduğunu ifade etti. Çoban, “Afyon bu dönem Dev hizmetlerle karşı karşıya kaldı. Tüm [&hellip]

Çoban Esentepe’de

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, seçim çalışmaları kapsamında Esentepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi

Esentepe mahallesine 2009 yılından bu güne kadar yaptığı çalışmalardan bahseden Başkan adayı Çoban, 5 yıl önceki Afyonkarahisar ile şimdi ki Afyonkarahisar arasında çok ciddi farkların olduğunu ifade etti. Çoban, “Afyon bu dönem Dev hizmetlerle karşı karşıya kaldı. Tüm ana, ara halterler, mahallelerimiz, bulvarlarımızı sıcak asfalt döşedik. Birçok ilimizden de nüfusu daha fazla olan Esentepe Mahallemizin yol ve kaldırımlarını bir sene içinde yeniledik. Parklarımız artık çocuklarımız için daha güvenli, beton ve mıcırlı değil tüm parklarımızı kauçuk döşüyoruz. Türkiye’ye örnek bir hanımlar lokali yaptık. Lokalimiz açıldığında hanımlarımız gidip gezsinler.” dedi.
Konuşmasının ardından mahalle sakinlerinin sorularını cevaplayan Başkan adayı Çoban, daha sonra muhtar adaylarını yanına çağırdı. Bunun üzerine muhtar adayları birer konuşma yaptı. Çoban’ı Esentepe Mahallesi ziyaretinde AK Parti İl Teşkilatı, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri, Belediye ve İl Genel Meclisi adayları eşlik etti.
ŞEKERCİLER VE 
GIDACILARI DA 
ZİYARET ETTİ
AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban seçim ziyaretlerini Şekerciler, Lokumcular ve Gıda toptancıları sitesi ile devam etti. Site esnafına hitap eden Çoban şunları söyledi; “Biliyorsunuz, göreve başladığımız tarih itibariyle özellikle bu bölüm toprak yol ve çamurdan ibaretti. Hepsine sati kaplama ve sıcak asfalt yaptık. Gıda toptancı sitesini Ankara yoluna bağlayan yolunu tamamıyla sıcak asfalt ve geniş yol olarak yaptık. Vatandaşlarımızda çok büyük memnuiyet var. Gıda toptancılar sitemizin Akarçay tarafındaki çok az bir yer kaldı asfaltlanacak. Mevsim şartları elverişli olunca bitireceğiz İnşallah. Hizmetimiz bütün Afyonkarahisar’ı kuşattı biz de bundan çok mutluluk duyuyoruz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme