• Haberler
  • Genel
  • Çoban: Engelli bireylere sevgiyle kucak açalım

Çoban: Engelli bireylere sevgiyle kucak açalım

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı Afyonkarahisar Belediyesi olarak engellilerin yaşam kalitesini arttırmak için büyük çaba içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Çoban kent yaşamında özel önem verdiği dezavantajlı vatandaşlarımızın gerek eğitimlerine, gerek sportif etkinliklerine, gerekse kültürel-sanatsal faaliyetlerinde bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada destek olmaya devam edeceklerini ifade etti. Afyonkarahisar [&hellip]

Çoban: Engelli bireylere sevgiyle kucak açalım

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Afyonkarahisar Belediyesi olarak engellilerin yaşam kalitesini arttırmak için büyük çaba içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Çoban; kent yaşamında özel önem verdiği dezavantajlı vatandaşlarımızın gerek eğitimlerine, gerek sportif etkinliklerine, gerekse kültürel-sanatsal faaliyetlerinde bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.
Afyonkarahisar Belediyesi olarak imkânlar doğrultusunda engelli vatandaşlarımızın günlük hayatlarını kolaylaştırma gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Burhanettin Çoban; Engelli bireylerin hizmetine sunmak için 85 adet akülü araç dağıttıklarını hatırlatarak, Hollanda’dan gelen 85 akülü aracın daha dağıtıma hazır olduğunu dile getirdi.
Başkan Çoban mesajında şunları söyledi; “Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına karşı göstereceğimiz ilgi ve üreteceğimiz çözümler, insanımıza ve toplumumuza duyduğumuz saygının önemli göstergelerinden biridir. Engelli vatandaşlarımızın hiçbir imkandan yoksun kalmamasına özen gösterilmeli, onlara sevgiyle kucak açılmalıdır. İnsan haysiyetine yaraşır ve toplumla kaynaşan hayat tarzı, engellilerin en tabii hakkıdır. Engellilerimizi sahiplenme çabamız, toplumsal bilinçlenme ve kamuoyu desteği ile anlamlı ve gerçekçi bir boyuta ulaşacaktır” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme