• Haberler
  • Genel
  • Çoban: Çalmayacağız, çaldırmayacağız – Kocatepe Gazetesi

Çoban: Çalmayacağız, çaldırmayacağız – Kocatepe Gazetesi

30 Mart yerel seçimlerinde yeniden Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen AK Partili Burhanettin Çoban, mazbatasını aldı. Çoban, mazbata töreninde Belediye hesaplarının şeffaf olduğunu belirterek 'Çalmayacağız, çaldırmayacağız' dedi Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı'nı yürüten ve 30 Mart yerel seçimlerinde tekrar aday olup Belediye Başkanı seçilen AK Partili Burhanettin Çoban, mazbatasını dün aldı. Afyonkarahisar Adliyesi'ndeki mazbata töreninde konuşan Burhanettin Çoban, [&hellip]

Çoban: Çalmayacağız, çaldırmayacağız

30 Mart yerel seçimlerinde yeniden Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen AK Partili Burhanettin Çoban, mazbatasını aldı. Çoban, mazbata töreninde Belediye hesaplarının şeffaf olduğunu belirterek “Çalmayacağız, çaldırmayacağız” dedi

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı’nı yürüten ve 30 Mart yerel seçimlerinde tekrar aday olup Belediye Başkanı seçilen AK Partili Burhanettin Çoban, mazbatasını dün aldı. Afyonkarahisar Adliyesi’ndeki mazbata töreninde konuşan Burhanettin Çoban, “5 yıllık görevin simgesi olan belgemizi aldık. Bugün almış olduğumuz mazbatayla, vatandaşımız demokrasinin gereği olarak milli iradesini partimiz ve şahsım üzerinde sandıkta belirli hale getirmiştir. Herkes bu milli iradeye saygı duyacaktır. Biz de halkımızın verdiği yetki ile Allah’ın izni ile, geçmiş 5 yıllık dönemden çok daha güzelini yaparak borcumuzu ödeyeceğiz” dedi.
ŞEFFAF VE HESAP
VEREBİLİR BELEDİYE
2009-2014 yılları arasında Belediye’nin şeffaflık ve hesap verilebilirlik kavramları ile yönetildiğini söyleyen Çoban, “5 yılımız nasıl şeffaf, açık, hesap verilebilirlik ilkesi üzerine geldiyse, bu dönem yine aynı şekilde devam edecektir. Çalmayacağız, çaldırmayacağız, yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz. Devletin malını, yetim malı, yekim hakkıymışçasına kılı kırk yararak harcayacağız. Belediyemizin her şeyi açıktır. Herkes her şeyi inceleyebilir” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

BABASININ ELİNİ ÖPTÜ

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Belediyesi’nde de törenle karşılandı. Belediye çalışanlarının çiçek verdiği Çoban, babası Halil Çoban’ın elinden öptü. Çoban, makam odasında da seçimden sonra ilk mesaisine başladı.

Mazbatayı siz mi alacaksınız, ben mi?

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın Adliye’deki mazbata törenine basın mensuplarının ilgisi de yoğundu. Basın mensupları, Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Elvan Kaplan’ın odasına yönelince, Başkan Çoban, “Mazbatayı siz mi alacaksınız, ben mi?” diyerek espri yaptı.

Bakmadan Geçme