• Haberler
  • Genel
  • Çoban: Bir tır dolusu akülü araç dağıtılacak

Çoban: Bir tır dolusu akülü araç dağıtılacak

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ağustos ayında 1 tır dolusu akülü aracın dağıtımını yapacaklarını söyledi 10 BİN EORU TESLİM EDİLDİHayırsever Gazi Musa Asma’nın engelli bireylere akülü araç alınması için Afyonkarahisar Belediyesi’ne bağışladığı 10 bin Euro, EYAD Türkiye Temsilcisi Necati Şevik’e teslim edildi.Şuhutlu hayırsever Gazi Musa Asma, geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etmiş ve [&hellip]

Çoban: Bir tır dolusu akülü araç dağıtılacak

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ağustos ayında 1 tır dolusu akülü aracın dağıtımını yapacaklarını söyledi

10 BİN EORU
TESLİM EDİLDİ
Hayırsever Gazi Musa Asma’nın engelli bireylere akülü araç alınması için Afyonkarahisar Belediyesi’ne bağışladığı 10 bin Euro, EYAD Türkiye Temsilcisi Necati Şevik’e teslim edildi.
Şuhutlu hayırsever Gazi Musa Asma, geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etmiş ve engelli bireylere akülü araç alınması için 10 bin Euro bağışta bulunmuştu. Gazi Asma’nın tazminat ve gazi maaşından biriktirdiği parayı engelliler için bağışlaması büyük takdir toplamıştı.
GAZİNİN İSTEĞİ
YERİNE GETİRİLDİ
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, hayırsever gazinin isteğini yerine getirdi. Belçika Emirdağ Yardımlaşma Derneği Türkiye Temsilcisi Necati Şevik’e parayı teslim eden Başkan Burhanettin Çoban, yeni bir bağış haberinin de müjdesini verdi.
“EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ EYAD”
Belçika’da yaşayan Afyonkarahisarlı İşadamı Ali Öztürk’ün de akülü araçlar için 12 bin Euro bağışta bulunacağını açıklayan Başkan Çoban, “Bu bağışla birlikte getirmeyi planladığımız akülü araçlar için 22 bin Euro toplanmış olacak. Geriye kalan 5 bin Euro’yu ise ayrıca göndereceğiz. Böylelikle en geç Temmuz ya da Ağustos ayında 1 tır dolusu akülü aracı daha ilimize getirecek ve dağıtımını yapacağız. Bize bu konuda destek olan Gazimiz Musa Asma’ya, İşadamı Ali Öztürk Bey’e ve özellikle son beş yıldır bu konuda işbirliği yaptığımız ve büyük desteklerini gördüğümüz EYAD Başkanı Metin Edeer’e, Yönetim Kurulu Üyelerine ve EYAD Türkiye Temsilcisi Necati Şevik’e teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme