• Haberler
  • Genel
  • Çoban: Başarı hepimizin – Kocatepe Gazetesi

Çoban: Başarı hepimizin – Kocatepe Gazetesi

Bayram tatilinin ardından ilk mesai gününde personeliyle bayramlaşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Geride bıraktığımız 3,5 yılda, personelimizle birlikte çok büyük işler ve hizmetlere imza attık” dedi. Çoban 15 personeli Umre'ye göndereceklerini açıkladı. Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı tatilinin sona ermesinin ardından, ilk mesai gününde personel bayramlaşma programı düzenlendi. Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda düzenlenen programda, personeliyle [&hellip]

Çoban: Başarı hepimizin

Bayram tatilinin ardından ilk mesai gününde personeliyle bayramlaşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Geride bıraktığımız 3,5 yılda, personelimizle birlikte çok büyük işler ve hizmetlere imza attık” dedi. Çoban 15 personeli Umre’ye göndereceklerini açıkladı.

Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı tatilinin sona ermesinin ardından, ilk mesai gününde personel bayramlaşma programı düzenlendi. Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda düzenlenen programda, personeliyle bayramlaşan Başkan Burhanettin Çoban, tüm Belediye çalışanlarının Kurban ve Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Programda, personeline hitaben genel bir konuşma yapan Başkan Burhanettin Çoban, bu yıl Kurban Bayramı ile Cumhuriyet Bayramı’nı iç içe yaşadıklarını söyledi. Kurban Bayramı’nın öneminin herkes tarafından bilindiğini belirten Başkan Çoban, Cumhuriyet Bayramı’nın ise Cumhuriyet’in kazanıldığı topraklar olması hasebiyle ilimizin için ayrı bir anlam ifade ettiğini kaydetti.
“BÜYÜK HİZMETLERE İMZA ATTIK”
Görevinde geride bıraktığı 3,5 yıla dair değerlendirmede bulunan Başkan Çoban, “Allah’a hamdolsun ki geriye dönüp baktığımız zaman bu 3,5 yılda çok büyük işlere ve çok büyük hizmetlere imza attık. Bu hizmetleri personelimizin katkılarıyla yaptık. Biz ne yaptıysak, en ücradaki tesisimizi bekleyen bekçimizden, temizliğimizi sağlayan hizmetlimize, en üst düzeydeki mühendisimize, müdürümüze ve başkan yardımcısına kadar herkesin katkısıyla yaptık. Bu yüzden tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi.
“HİÇ BORÇLANMADAN
YATIRIM YAPTIK”
Afyonkarahisar’ın özellikle 2010 yılından bu yana çok büyük gelişim kaydettiğini vurgulayan Başkan Çoban, “2009 yılı Nisan ayında göreve başladık ve o yıl 12 milyon lira yatırım yaptık. 2010 yılında hiç borçlanmadan 26 milyon lira yatırım yaparak rekor kırdık. 2011 yılında 56 milyon lira yatırım yaparak, kendi rekorumuzu egale ettik. 2012 yılı yatırım miktarımızda muhtemelen 50 milyon lirayı geçecek. Bu yatırımları, yüzlerce gayrimenkul, arsa ve bina satmadan gerçekleştirdik. Hiç borçlanmadan bu yatırımları yaparken 30 milyon lira da borç ödedik” diye konuştu.
15 PERSONEL UMRE’YE GÖNDERİLECEK
Belediye personeline ettiği teşekkürü bir müjdeyle taçlandıran Başkan Burhanettin Çoban, Belediye’den 10, Yüntaş’tan 5 personeli Umre’ye göndereceklerini açıkladı. İlk kez yaptıkları bu uygulamayı, gelenek haline getirmeyi düşündüklerini belirten Başkan Burhanettin Çoban konuşmasını “Kurban Bayramınız mübarek olsun. Cumhuriyetimiz ilelebet yaşasın” sözleriyle tamamladı. Bayramlaşma programının ardından, Belediye personeliyle öğle yemeğinde bir araya gelen Başkan Çoban’ın yemek sırasına girip, yemeğini kendisinin alması personel tarafından takdirle karşılandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme