Çoban, asker adaylarını yalnız bırakmadı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ataköy Mahallesi'nde düzenlenen asker uğurlama gecesine katıldı Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ataköy Mahallesi'nde düzenlenen asker eğlencesine katıldı. Ataköy Mahalle sakinlerinin daveti üzerine gittiği törende 95/2 tertip askerlerin eğlencesine ortak olan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, mahalle sakinlerinin büyük ilgisiyle karşılaştı. Ataköy Mahalle Muhtarı Muharrem Özdemir ve çok sayıda asker adayının [&hellip]

Çoban, asker adaylarını yalnız bırakmadı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ataköy Mahallesi’nde düzenlenen asker uğurlama gecesine katıldı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ataköy Mahallesi’nde düzenlenen asker eğlencesine katıldı. Ataköy Mahalle sakinlerinin daveti üzerine gittiği törende 95/2 tertip askerlerin eğlencesine ortak olan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, mahalle sakinlerinin büyük ilgisiyle karşılaştı. Ataköy Mahalle Muhtarı Muharrem Özdemir ve çok sayıda asker adayının katıldığı eğlencede mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Burhanettin Çoban, askerlerin burnu dahi kanamadan dönmelerini temenni etti.
NEŞE İLE
KARŞILAYACAĞIZ
Güle oynaya gönderilen gençlerin 15 ay sonra yine aynı mutluluk ve huzurla aramıza dönmesini dileyen Çoban; “Kısa süre sonra o şerefli üniformayı giyerek vatani görevinizi yapacaksınız. Yani annelerimizin tabiri ile kınalı kuzu olacaksınız. Bizler diliyoruz ki; nasıl sizleri böyle eğlence havası içerisinde gönderiyorsak, yine inşallah aynı neşe ve sağlık afiyet içerisinde karşılamayı Allah bizlere nasip etsin” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme