• Haberler
  • Genel
  • Çoban: Allah’a şükür herşey güzel gidiyor

Çoban: Allah’a şükür herşey güzel gidiyor

Belediye Başkanı ve AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban ekibiyle birlikte ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlerde büyük çoğunluğun memnuniyet, takdirini bire bir aldıklarını söyleyen Çoban “Allah’a çok şükür hiçbir sıkıntımız yok. Herşey çok güzel gidiyor” dedi Afyonkarahisar Belediye Başkanı Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban ve beraberindekiler dün Milli Birlik Caddesi [&hellip]

Çoban: Allah'a şükür herşey güzel gidiyor

Belediye Başkanı ve AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban ekibiyle birlikte ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlerde büyük çoğunluğun memnuniyet, takdirini bire bir aldıklarını söyleyen Çoban; “Allah’a çok şükür hiçbir sıkıntımız yok. Herşey çok güzel gidiyor” dedi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban ve beraberindekiler dün Milli Birlik Caddesi Mecidiye semtinde vatandaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiler.
“VATANDAŞLA HERŞEYİ KONUŞABİLİYORUZ”
Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Burhanettin Çoban, 1 Şubat Cumartesi günü Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Gazlıgöl caddesi, 2. Küçük Sanayi Sitesini gezdiklerini, daha önceki hafta Tuzpazarı caddesinde ziyaretlerde bulunduklarını söyledi. Milli Birlik Caddesi ve Mecidiye semtindeki ziyaretlerde vatandaşlarla ve esnafla her konuda karşılıklı sağlıklı diyalog kurabildiklerini belirten Çoban; “Esnafımız ve vatandaşlarımızla her konuda konuşup birbirimizi dinleyebiliyoruz. Bu duruma sizlerde şahit oluyorsunuz. Vatandaşımızın hizmetlerden genelde bir şikayeti yok. Hoperlör kaldırılması, kendi mahallelerine kat artışı verilmemesi, doğal gaz ve jeotermal enerji hizmeti alamadıkları yönünde şikayet ve talepleri oldu. Şikayetten daha çok talep ve beklentiler bu doğrultuda.” dedi.
GÖSTERGELER RAKAMLAR VE HİZMETLER
Burhanettin Çoban, Mecidiye semtinde bir vatandaşa, “Bakın sizin mahallelerinize hizmet ettim.” dediğinde vatandaşın, “Her mahalleye hizmet ettiniz. Tabi ki bizim mahallelerimize de hizmet etmeniz normaldir.” ifadesini aktardı. Gerçek anlamda şehrin tüm mahallelerinin elden geçirildiğini 81 mahalleden 67’nin hemen hemen bittiğini söyleyen Çoban; “Beş yıllık hizmetimiz geçmiş dönemlerle mukayese edilemeyecek derecede. Bunların göstergesi rakamlar, hizmetlerdir. Allah’a çok şükür hiçbir sıkıntımız yok. Herşey çok güzel gidiyor.” diye konuştu.
“İNSANIMIZ YAPILANLARI TAKDİR EDİYOR”
AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Burhanettin Çoban’la yaptıkları gezi ve ziyaretlerde vatandaşlardan hiçbir şikayet almadıklarını söyledi. Şikayet etmenin de demokratik bir hak olduğunu, olabileceğini belirten Zeybek; “Her türlü olumlu olumsuz eleştiri ve tutuma göğüs gereceğiz. Bir seçime giriyoruz. Vatandaşımız yapılan hizmetleri takdir ederken aynı hizmetlerin devamını talep ediyorlar. Bizlerde vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, ziyaretlerimizi sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu.
“OY ORANIMIZI
ARTTIRARAK
KAZANACAĞIZ”
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, her kesimden vatandaşla yapılan görüşme ve ziyaretlerde partilerine ve yönetim anlayışlarına çok büyük bir ilgi ile karşılaştıklarını belirtti. Genel itibariyle AK Parti yönetim anlayışından vatandaş ve esnafın son derece memnun kaldığını söyleyen Eser şöyle konuştu: “Vatandaşlar hayırlı olsun dileklerini ileterek tekrar destek vereceklerini belirtiyorlar. Tüm bunların samimi olduğunu düşünüyorum. Özellikle 17 Aralık 2013 tarihinden sonra vatandaşta daha farklı tepkiler var. Geçtiğimiz günlerde Bakanımızın yaptığı ziyaretlerde de geçmiş ziyaretlere göre daha farklı bir ilgiyi gözlemledik. Samimi ve açık bir destek farkını bu dönemde görüyoruz. İnşallah oy oranımızı arttırarak tekrar seçimi kazanacağımızı düşünüyorum.” Ziyaretlerde; AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, İGM Başkanı Salih Sel, Belediye Meclis üyeleri Mustafa Albay, Yılmaz Açıkgözoğlu, İl Yönetim Kurulu üyesi Nurullah Gündoğan, Belediye Meclis üye adayı Kadir Okyar hazır bulundular. Burcu AYDIN’ın haberi

Başkana notlu ricalar

Afyonkarahisar Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban’ın vatandaş ziyaretleri sırasında şikayet, talep ve beklentiler iletiliyor. İleti yollarından bir tanesi de notlu ricalar.

Başkanım bana bakın

Burhanettin Çoban, yaşlının vakit kaybetmeden SYDV’ye başvurmasını istedi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban’ın vatandaş ve esnaf ziyareti sırasında bir yaşlı “Başkanım bana bakın.” sözleriyle yardım talep etti.
Kişinin durumu ile ilgineceğini belirten Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yardım talebinin SYDV tarafından değerlendirileceğini, yaşlının vakit kaybetmeden başvurmasını istedi. Ayak üzeri Çoban’a sıkıntılarını anlatan yaşlı vatandaşın cebinden ucu gözüken sigara paketini alan Burhanettin Çoban, sigaranın zararlı ve gereksiz bir alışkanlık olduğu uyarısında bulundu.

Sel’in torunu siyasete ısınıyor İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Salih Sel, Afyonkarahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban’ın ziyaretlerine 10 yaşındaki torunu Mert’i de getirdi.
AK Parti teşkilat mensuplarının ziyaretleri sırasında küçük Mert’in siyasete çekirdekten yetiştiği espirilerini yaptı. Mert, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’la da günün anısına fotoğraf çektirdi.

“Tevfik kalpağın hazır”
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’la, esnaf ziyareti sırasında karşılaşan şehrin tanınmış renkli simalarından Tevfik’e Çoban tarafından kalpağının hazır olduğu müjdelendi.
Özellikle milli bayramlar ve Zafer Haftası içerisinde askeri tören geçişlerine olan ilgisi ile hatırlanan Tevfik isimli vatandaşa Burhanettin Çoban; “Tevfik kalpağın hazır Belediye’ye uğra al.” dedi.(Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme