ÇOBAN AKKAYA'YA RAHMET DİLEDİ

Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, koronavirüse yenik düşen AK Parti İscehisar Meclis Üyesi, önceki dönem Seydiler Belediye Başkanı, emekli Belediye Zabıta Memuru İbrahim Akkaya'ya Allah'tan rahmet diledi. Çoban, 'İbrahim Akka'ya ağabeyimizi maalesef Kovid-19 hastalığı nedeniyle kaybettik. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Tüm yakınlarına, sevdiklerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Merhum Seydiler beldesinde öğle namazına müteaakip kılınacak [&hellip]

Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, koronavirüse yenik düşen AK Parti İscehisar Meclis Üyesi, önceki dönem Seydiler Belediye Başkanı, emekli Belediye Zabıta Memuru İbrahim Akkaya’ya Allah’tan rahmet diledi. Çoban, “İbrahim Akka’ya ağabeyimizi maalesef Kovid-19 hastalığı nedeniyle kaybettik. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Tüm yakınlarına, sevdiklerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Merhum Seydiler beldesinde öğle namazına müteaakip kılınacak cenaze namazı ile defin edilecek. İl Başkanlığı kongremiz nedeniyle biz katılamayacağız. İscehisar Meclis Üyemiz Murat Dikmen ve bazı arkadaşlarımız bizleri temsil edecekler.” dedi.

DİKMEN: BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPTIK

İscehisar Meclis Üyesi Murat Dikmen, merhum İbrahim Akkaya’ya Allah’tan rahmet diledi. AK Parti İlçe Başkanlığı sürecinde önceki dönem Seydiler Belediye Başkanlığı görevinde merhum Akkaya ile birlikte çalıştıklarını söyleyen Dikmen, “İscehisar İlçe Başkanlığım dönemimde merhum İbrahim Akkaya ile Seydilerimizde de çok güzel işler yapmıştık. Kendisine bir kez daha Allah’tan rahmet dilerken sevenlerine de başsağlığı diliyorum.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme