Çoban 90 gün sonra avukatlığa dönecek

MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Başkan Çoban’ın 90 gün sonra asli görevi olan avukatlık görevine döneceğini belirterek, “Avukatlığı sırasında ayakkabı kutularını nasıl savunacaklarını şimdiden düşünsünler” dedi MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban’ın MHP’li ve CHP’lilei dış güçlerin oyununa geldiği şeklindeki ifadelere sert cevap verdi. [&hellip]

Çoban 90 gün sonra avukatlığa dönecek

MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Başkan Çoban’ın 90 gün sonra asli görevi olan avukatlık görevine döneceğini belirterek, “Avukatlığı sırasında ayakkabı kutularını nasıl savunacaklarını şimdiden düşünsünler” dedi

MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban’ın MHP’li ve CHP’lilei dış güçlerin oyununa geldiği şeklindeki ifadelere sert cevap verdi. Yağcı, “İmarı güzel şehrimizin vizyonunu değiştirmek yerine şahsi çıkarlara alet eden bir Belediye Başkanı çıkıp CHP’liler ve MHP’liler 17 Aralık operasyonundaki dış güçlerin oyununu görerek oyunu bize atacak gibi komik bir ifade de bulunması, asli vazifesi yerel yönetimler olan sayın başkanın 3 ay sonra avukatlık mesleğine geri döneceği için şimdiden AKP hükümetinin yaptığı yanlışları savunur hale geçmiş ve adeta mesleğine geri dönmek için son 90 günü sayıyor olması düşüncesini uyandırdı” dedi.
ADAY OLMAK İSTEYENLERİ BEKLİYORUZ
Tüm Afyonkarahisarlılar’ın 2014 yılını kutlayan MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, “Bilindiği üzere 1 Ocak 2014 tarihi itibari ile ülkemizde seçim takvimi işlemeye başlamıştır. MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı olarak Merkez Belediye Başkan adayımız başta olmak üzere 14 Belde belediye başkanlığı tespitimizi yapmış bulunuyoruz” dedi. Afyonkarahisar’a hizmet yolunda kendileri ile beraber yol almak isteyen Afyonkarahisarlılara, Afyonkarahisar Merkez Belediye Meclis üyeliği ve Afyonkarahisar Merkez İlçe İl Genel Meclisi üyeliği aday adaylığı ile ilgili başvuraları 27 Ocak 2014 tarihine kadar kabul edeceklerini hatırlatan Yağcı Başkan Çoban’ın MHP ve CHP’lilere yönelik sözlerine değinerek şunları söyledi:
“Amacımız yüreğinde Türkiye ve Afyonkarahisar sevdasını yaşatan herkes ile tam bir bütünleşmeyi Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında sağlamaktır.
ÇOBAN 3 AY SONRA ASLİ GÖREVİNE DÖNECEK
Ülkemizde yaşanan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin deşifre olduğu ve Aldatma ve Kandırma politikasının gün yüzüne çıktığı bugünlerde elbette her vatandaşımızın söyleyeceği bir söz vardır. Ama geride kalan yaklaşık 5 yıllık süre zarfında şehrimizin vizyonu acısından talihsiz bir dönem yaşatan ve ilimizde imarı güzel şehrimizin vizyonunu değiştirmek yerine şahsi çıkarlara alet eden bir Belediye Başkanı çıkıp CHP’liler ve MHP’liler 17 Aralık operasyonundaki dış güçlerin oyununu görerek oyunu bize atacak gibi komik bir ifade de bulunması, asli vazifesi yerel yönetimler olan sayın başkanın 3 ay sonra avukatlık mesleğine geri döneceği için şimdiden AKP hükümetinin yaptığı yanlışları savunur hale geçmiş ve adeta mesleğine geri dönmek için son 90 günü sayıyor olması düşüncesini bende uyandırdı.
AYAKKABI KUTULARINI NASIL
SAVUNACAKLARINI DÜŞÜNSÜNLER
Sayın belediye başkanının da diğerleri gibi banka müdürünün ve diğer şüphelilerin evlerinde ayakkabı kutusu içinde bulunan deste deste dolar ve Türk Liraları hakkında hiç yorum yapmaması dikkate değerdir. Şahsına tavsiyem 90 gün sonra döneceği avukatlık mesleğinde önüne her türlü dava gelebileceği için bu gibi durumlarda da eğer yorum yapması gerekirse ne diyeceğini düşünmesidir. Merak içerisinde sayın başkanın bir daha 17 Aralık operasyonu için yorum yaparken şüphelilerin evlerinde bulunan toplamda yaklaşık 20 milyon dolar olarak belirtilen paranın o evlerde ne işi var açıklamasını bekliyoruz. Zira Milliyetçi Harekete gönül vermiş hiçbir vatandaşımızın harama el uzatmış insanları savunacak durumu yoktur, bunları savunan insanlara da verecek bir tane oyu bulunmamaktadır. Milliyetçi Harekete gönül vermek demek Helale haramı katmadan hizmet etmek demektir. Dolayısıyla Afyonkarahisar halkımızın hergün defalarca izlediği ayakkabı kutusundan çıkan milyon dolarları gördükten sonra hala size oy atacaklarını ifade etmeniz veya böyle bir temenni de bulunmanız ancak size 90 gün boyunca bir teselli kazandırır. Ancak asla ve asla ayakkabı kutularına ve içinde çıkanlara hakim olduğunuz gibi 30 Mart 2014 akşamı sandıklardan çıkacak olan MHP’ye ve Fatih Çetinkaya ismine engel olamazsınız.
HALKIN TEVECCÜHÜ BİZDEN YANA
Çıktığımız yolun her zamankinden kutlu ve her zamankinden daha fazla sorumluluk istediğinin farkındayız ve tüm çalışmalarımızı bu yönde yapmaktayız. Seçim takviminin başladığı bugünden itibaren ilimize yakışır bir saygın siyaset anlayışı ile seçim takvimimizi başlatıp 30 Mart 2014 günü Afyonkarahisar Belediyesi’ne 5 yıl hizmet etme noktasında halkımızın teveccühünün bizden yana olacağına inancımız tamdır. Ne Mutlu Türk’üm Diyene…” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme