• Haberler
  • Spor
  • Çizmeci’den Yerlikaya ve Alçil’e ziyaret

Çizmeci’den Yerlikaya ve Alçil’e ziyaret

Afyonkarahisar Sporcu Eğitim Merkezi Müdürü Ali Çizmeci’nin göreve başladığı günden itibaren yaptığı yenilikler ve çalışmalar devam ediyor. Açık menü kahvaltı sistemine geçmesi ve kurumun fiziki yapısını iyileştirmesinin yanı sıra sporcu öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçları, komple spor malzemelerini, eşofmanlarını, güreş mayoları, spor ayakkabıları, kabanları, berelerine dahil olmak üzere ihtiyaçlarını tedarik etmesi yapılan yenilikler arasında bulunuyor.Afyonkarahisar güreşinde gelişim [&hellip]

Afyonkarahisar Sporcu Eğitim Merkezi Müdürü Ali Çizmeci’nin göreve başladığı günden itibaren yaptığı yenilikler ve çalışmalar devam ediyor. Açık menü kahvaltı sistemine geçmesi ve kurumun fiziki yapısını iyileştirmesinin yanı sıra sporcu öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçları, komple spor malzemelerini, eşofmanlarını, güreş mayoları, spor ayakkabıları, kabanları, berelerine dahil olmak üzere ihtiyaçlarını tedarik etmesi yapılan yenilikler arasında bulunuyor.
Afyonkarahisar güreşinde gelişim için çalışmalara devam eden Afyonkarahisar Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Ali Çizmeci ve gürey sporunun ekibi yaygınlaştırılması için de çabalarını sürdürüyor.  Ak Saray’a giderek bir dizi temaslarda bulunan Çizmeci ve ekibi Cumhurbaşkanlığı Spor Baş Danışmanı Hamza Yerlikaya ve Spor Genel Müdürlüğü Ceza Tahkim Kurul Başkanı ve Adalet Akademisi Başkanı olan Yılmaz Alçil’i ziyaret etti. Çizmeci, Yerlikaya ve Alçil’le istişare toplantıları yaparak temaslarda bulundu. Ziyaret sırasında Alçil’e ve Yerlikaya’ya plaket veren Çizmeci görüşmelerin olumlu şekilde devam edeceğini aktardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme