Civil 34. şubesini Afyon’a açtı

Çocuk giyiminde marka olan 15 yıllık Civil firması 34’ncü şubesini Afyonkarahisar’a açtı. Mağazanın resmi açılış töreni hafta sonu yapıldı. Civil mağazası Ambaryolu üzerinde hizmet veriyor Civil Afyonkarahisar mağazasının resmi açılışı 11 Ağustos Cumartesi günü öğleden sonra yapıldı. 0-14 Yaş arası çocuk giyimi başta olmak üzere çocuklar için oyuncaktan kişisel temizlik ürünlerine kadar geniş bir yelpazede [&hellip]

Civil 34. şubesini Afyon'a açtı

Çocuk giyiminde marka olan 15 yıllık Civil firması 34’ncü şubesini Afyonkarahisar’a açtı. Mağazanın resmi açılış töreni hafta sonu yapıldı. Civil mağazası Ambaryolu üzerinde hizmet veriyor

Civil Afyonkarahisar mağazasının resmi açılışı 11 Ağustos Cumartesi günü öğleden sonra yapıldı. 0-14 Yaş arası çocuk giyimi başta olmak üzere çocuklar için oyuncaktan kişisel temizlik ürünlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet veren Civil Afyonkarahisar mağazası ile 34’ncü şubesini hizmete açtı.
Açılış töreninde konuşan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar’da tamamı yerli üretim olan bir mağazanın hizmet vermeye başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek mağazanın Afyonkarahisar’da hizmet vermesine vesile olanlara teşekkür etti.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Afyonkarahisarlı anne adaylarının bebek sahibi ailelerin pek çok çeşidi bir arada bulabilecekleri bir mağazaya kavuştuklarını belirterek, mağazanın Afyonkarahisarlılara hayırlı olmasını diledi.
Konuşmaların ardından mağazanın kurdelesi kesildi. Civil çocuk dünyası hakkında bilgiler veren mağaza yetkilisi İrfan Akkuzu, Civil Mağazasının 2 bin 500 metrekarelik alanı ile Afyonkarahisar’da alanındaki en büyük mağaza olduğunu bildirdi. Kavşak il Afyonkarahisar’da Civil’in 34’ncü şubesini açmaktan mutlu olduklarını ifade eden Akkuzu, firmanın 15 yıldır faaliyet gösterdiğini hatırlattı. Civil’in İstanbul merkezli bir firma olduğunu belirten Afyonkarahisar Mağaza Yetkilisi İrfan Akkuzu şöyle konuştu: “Civil faaliyetine İstanbul’da Kartal Cevizli’de başladı. İstanbul bölgesinde yaklaşık 11 şubemiz var. Firmamız Anadolu’ya doğru ilerleme kaydediyor. İlk etapta İstanbul’a yakın bölgeler olan Adapazarı, İzmit olmak üzere Konya, Bursa’dan sonra kavşak il Afyonkarahisar’da 34’ncü şubemizi açtık. Kütahya, Uşak gibi aynı güzergah üzerinde olan illerimizde mağaza açılışı düşünülüyor. Şu anda Karaman’da ve Akdeniz bölgesinde mağazalarımız var. Karadeniz bölgesine başladık. Aynı anda burayada girdik. Mağaza zincirlerimizi oluşturacağız.”
Civil mağazalarının en büyük özelliğinin market tarzında çalışarak makul fiyata kaliteli ürünleri, müşteriyi sık boğaz etmeden satışa sunma olduğunu vurgulayan İrfan Akkuzu, 0-14 yaş grubuna hitap eden Civil’in yetişkin bayanlar içinde ürünleri bulunduğunu söyledi. Akkuzu, tüm Afyonkarahisar halkını mağazaya beklediklerini hedeflerinin her ile bir Civil mağazası açmak olduğunu sözlerine ekledi.
Mağazanın açılış töreninin ardından davetliler mağazayı gezerek yetkililerden bilgi aldılar. Açılış etkinliğine AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, Civil Genel Koordinatörü Ergin Serim ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Haber: Burcu Aydın

Bakmadan Geçme