Civelek’ten 55. yıl ziyareti

AKÜ Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek, gazeteniz Kocatepe'yi 55. kuruluş yıl dönümü nedeniyle ziyaret etti   Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) AKÜ Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek, gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ederek, gazetenin kuruluşunun 55’inci yılını kutladı. Ziyarette konuşan Civelek, “Kocatepe Gazetesi, çizgisi ve yayındaki ciddiyeti ile örnek olan bir basın kuruluşu. Basın [&hellip]

AKÜ Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek, gazeteniz Kocatepe’yi 55. kuruluş yıl dönümü nedeniyle ziyaret etti

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) AKÜ Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek, gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ederek, gazetenin kuruluşunun 55’inci yılını kutladı.
Ziyarette konuşan Civelek, “Kocatepe Gazetesi, çizgisi ve yayındaki ciddiyeti ile örnek olan bir basın kuruluşu. Basın kuruluşlarının önemli işlevlerinin olduğunu biliyor ve görüyoruz. Kocatepe Gazetesi çok yaygın ve tercih ediliyor. Yayın çizgisindeki ciddiyeti ve çizgisini yıllar boyunca koruması tercih edilmesini ortaya koyuyor.
Kocatepe Gazetesi’nin nice 55 senelere başarıyla ulaşmasını diliyorum.” dedi.
Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Civelek’e çalışmalarında başarılar diledi.

Bakmadan Geçme