• Haberler
  • Gündem
  • Civelek: Bahçeli her zaman devletin bekâsından yanadır

Civelek: Bahçeli her zaman devletin bekâsından yanadır

Türkiye'nin içinde bulunduğu sıkıntıları ve sorunları birlik ve beraberlik içerisinde aşacağına dikkat çeken MHP Milletvekili Adayı Civelek, Türkiye'de yeni bir sistemin oluştuğuna dikkat çekti. Civelek, '15 Temmuz'la beraber ülkemiz ciddi bir sıkıntılı süreçten geçiyor. Bu süre zarfında tabi ki devlet millet ile millette devlet ile bütünleşti. Bu süreç ekonomiyi ve günlük yaşantılarımızı da etkiledi. 15 [&hellip]

Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntıları ve sorunları birlik ve beraberlik içerisinde aşacağına dikkat çeken MHP Milletvekili Adayı Civelek, Türkiye’de yeni bir sistemin oluştuğuna dikkat çekti. Civelek, “15 Temmuz’la beraber ülkemiz ciddi bir sıkıntılı süreçten geçiyor. Bu süre zarfında tabi ki devlet millet ile millette devlet ile bütünleşti. Bu süreç ekonomiyi ve günlük yaşantılarımızı da etkiledi. 15 Temmuz gecesinden itibaren Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin de vermiş olduğu hükümete destekle bu süreç en hafif düzeyde atıldı. Ancak biliyorsunuz ülkemizde bir yeni bir sistem oluşuyor.  Ve bu sisteme artık geçiş süreci uzadıkça bir takım sıkıntıları da beraberinde doğurabilecekti.  Tabii ki işte bugün görüyoruz piyasalar maniple ediliyor. Bir takım güçler tarafından operasyona maruz kalıyoruz. Yani dolar durduk yerde niye fırlıyor, altın niye fırlıyor. Bu seçim sürecinde bir manipülasyon olduğu realite. Tabii bunlar görülmüş olacak ki sayın genel başkan Türkiye’yi en iyi okuyan en kritik zamanlarda devletinin ve milletinin yanında her zaman dimdik duran biri.  Herkesten önce bu analizi yapmış olması. Devletin diğer organlarıyla da yapılan görüşmelerde sonucunda sayın genel başkanımız devletin ve milletin bekası için Türkiye’nin geleceği için bu erken seçim kararını almıştır. Çokta doğru yapmıştır. MHP Partisi için seçimin erken olması herhangi bir problem teşkil etmemektedir. MHP seçime her daim hazırdır. Aday listelerini de ilk teslim eden MHP’dir” diye konuştu.
“AFYONKARAHİSAR BİRÇOK ALANDA ÖN PLANDA”
Milletvekili olduğu takdirde öncelikli hedefleri arasında hayvancılık ve tarım olduğunu vurgulayan Civelek, Afyonkarahisar’ın birçok alanda ön planda olduğunu da ifade etti. Civelek şöyle konuştu: “Milliyetçi hareket partisi çatısı altında bir milletvekili adayı olarak bulunmak bir ayrıcalıktır.
Afyonkarahisar birçok alanda ön plandadır. Afyonkarahisar’ımız Mermer, termal, gıda ve zaferin başkentidir. Ancak Afyonumuzun yüzde 60-70’i hayvancılık ve tarımla geçimini karşılıyor. Aslında ilimiz hayvancılığında başkenti olmuş oluyor. Kendi alanımızla ilgili hem bölgemize hem ilimize hem de ülkemize profesyonel anlamda katkı sağlayacağımızı düşünerek yola çıktık. Ben bir akademisyenim. Yıllardır üniversitede görev yapıyorum. Öğrencilerimizin, hocalarımızın ve üniversite içinde bulunmuş olduğu merkezi sistemin sorunlarını yönlerini biliyorum. Bunlarında çözüm noktasında ülkesel baz da katkı sağlayacağımızın inancındayız. Vatandaş olarak şehrimizde, köyler ve ilçelerde yaşanan aksaklıkların farkındayım. Milletvekili adayı olduk.”

Bakmadan Geçme