• Haberler
  • Gündem
  • Cinnet getiren anne iki çocuğunu ve kendini bıçakladı

Cinnet getiren anne iki çocuğunu ve kendini bıçakladı

  Önceki gün yaşanan aile dramı büyük yankı uyandırdı. Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti:Afyonkarahisar'ın Esentepe Mahallesi'ndeki bir apartmanın 4'üncü katında önceki gün saat 22.30 sıralarında meydana gelen olayda bir süredir eşi H.Ü. ile problemleri olduğu iddia edilen 32 yaşındaki A.Ü., çocukları 3 yaşındaki E.Ü. ve 9 yaşındaki E.Ü.'yü de yanına alarak doğalgaz ocağını açtı. [&hellip]

Önceki gün yaşanan aile dramı büyük yankı uyandırdı. Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti:
Afyonkarahisar’ın Esentepe Mahallesi’ndeki bir apartmanın 4’üncü katında önceki gün saat 22.30 sıralarında meydana gelen olayda bir süredir eşi H.Ü. ile problemleri olduğu iddia edilen 32 yaşındaki A.Ü., çocukları 3 yaşındaki E.Ü. ve 9 yaşındaki E.Ü.’yü de yanına alarak doğalgaz ocağını açtı. Doğalgaz hızla eve yayılırken anne A.Ü. önce çocuklarını sonra kendisini bıçakladı. Göğsünden iki kez kendini bıçaklayan Anne A.Ü. kanlar içinde yere yığıldı.
Evden bir süre bağrışma ve çığlık sesleri geldiğini duyan komşular anne A.Ü.’nün yakınlarını arayarak durumu bildirdi. Kısa süre sonra eve gelen A.Ü.’nün yakınları, kapının açılmaması üzerine kapıyı kırarak eve girdi. Evde A.Ü. ve iki çocuğunu kanlar içinde yerde yatarken bulan yakınları durumu polise bildirdi. Olay yerine giden üç ambulansla anne A.Ü. ve iki çocuğu hastaneye kaldırılırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Doğalgaz firması görevlilerinin de çağırıldığı evde emniyet ekipleri uzun süre inceleme yaptı.
Anne A.Ü., Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne, çocukları ise; Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedaviye alındı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 3 yaşındaki E.Ü. yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan 9 yaşındaki E.Ü. ve anne A.Ü.’nün ameliyata alındığı öğrenildi.
Öte yandan olay sonrası yakınlarının haber vermesi üzerine eve gelen 36 yaşındaki baba H.Ü. sinir krizi geçirdi. Eşiyle bir süredir ayrı yaşadığı öğrenilen baba H.Ü. gözaltına alındı.
ANNE VE OĞUL ÖLÜMLE PENÇELEŞİYOR
Annesinin bıçak darbeciyle yaşamını yitiren 3 yaşındaki E.Ü. ise otopsi işlemlerinin ardından dün toprağa verildi.
3 yaşındaki E.Ü., dün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bayraktepe Mezarlığı’na defnedildi. Ameliyata alınan Anne A.Ü. ve 9 yaşındaki E.Ü.’nün yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Hayati tehlikesi bulunan Anne ve oğlunun bıçak yaralarına bağlı organlarında zedelenme olduğu öğrenildi. Kendisini göğsünden iki kez bıçakladığı öğrenilen Anne A.Ü.’nün, akciğerlerine zarar verdiği ifade edildi.
Olay yeri inceleme ekipleri olayın intihar olduğunu değerlendirse de emniyet ekipleri aile içi şiddet ihtimalini de değerlendirerek H.Ü.’nün ifadesini aldı. Baba H.Ü.’nün, Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunun devam ettiği öğrenildi.
Olay sonrası evin bulunduğu apartmanın dördüncü katı emniyet şeridine alındı. Olay ardından yakınlarının eve girmek için çelik kapının kilitlerini söktürdüğü evin önünde, annesinin öldürdüğü minik E.Ü.’den geriye ayakkabıları kaldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme