• Haberler
  • Genel
  • Cine 5 Afyon’u tanıttı – Kocatepe Gazetesi

Cine 5 Afyon’u tanıttı – Kocatepe Gazetesi

Cine 5 Televizyonunda yayınlanan Gündem Türkiye isimli programda Afyonkarahisar konu edildi Dün Cine 5’de canlı olarak yayınlanan Gündem Türkiye’nin ilk konuğu Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu oldu. Afyonkarahisar’dan yapılan canlı yayında Afyonkarahisar’a yapılan yatırımları anlatan Bakan Eroğlu, son yapılan yatırımlarla Ege’nin yıldızı haline gelen Afyonkarahisar’ın yatırımcılara kucak açtığını bildirdi. Kendisine yöneltilen sorular [&hellip]

Cine 5 Afyon'u tanıttı

Cine 5 Televizyonunda yayınlanan Gündem Türkiye isimli programda Afyonkarahisar konu edildi

Dün Cine 5’de canlı olarak yayınlanan Gündem Türkiye’nin ilk konuğu Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu oldu. Afyonkarahisar’dan yapılan canlı yayında Afyonkarahisar’a yapılan yatırımları anlatan Bakan Eroğlu, son yapılan yatırımlarla Ege’nin yıldızı haline gelen Afyonkarahisar’ın yatırımcılara kucak açtığını bildirdi. Kendisine yöneltilen sorular üzerine Türkiye’nin denizlerinin temiz olduğunu anlatan Bakan Eroğlu, orman yangınlarıyla mücadelede en başarılı ülkenin Türkiye olduğunu kaydetti. Türkiye’nin orman alanının 12 milyon dekar artış gösterdiğini vurgulayan Bakan Eroğlu, “Buna ek olarak odun servetimiz de yüzde 40 oranında arttı. Yani hem alan olarak hem odun varlığı olarak gelişme halindeyiz” dedi.
Bakan Eroğlu’nun ardından Prof. Dr. Vural Kavuncu ile Aydın Termal sahibi Mustafa Aydın Afyonkarahisar’ın termal varlığı hakkında izleyenleri bilgilendirdiler.

Bakmadan Geçme