• Haberler
  • Genel
  • Çin’den Belediye ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Çin’den Belediye ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Çin Ticaret Müsteşarı Zhu Guanhyao, Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret etti Afyonkarahisar’da düzenlenen 1. Mermer ve Mermer Teknolojileri Fuarı’na katılmak üzere TOSYÖV Başkanı İhsan Beşer’in davetlisi olarak Afyonkarahisar’a gelen Çin Ticaret Müsteşarı Zhu Guanhyao, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, konukları ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ziyarete Çin Ankara Büyükelçiliği Ticaret [&hellip]

Çin'den Belediye ziyareti

Çin Ticaret Müsteşarı Zhu Guanhyao, Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret etti

Afyonkarahisar’da düzenlenen 1. Mermer ve Mermer Teknolojileri Fuarı’na katılmak üzere TOSYÖV Başkanı İhsan Beşer’in davetlisi olarak Afyonkarahisar’a gelen Çin Ticaret Müsteşarı Zhu Guanhyao, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, konukları ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Ziyarete Çin Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Zhu Guanhyao,nın yanı sıra Ticaret Ataşeleri Zifan Huang ve Mao Jingsong, Türkiye Küçük ve Orta ölçekli işletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Yönetim Kurulu Üyesi ve Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer katıldı. Ziyaret anısına konuklar Başkan Çoban’a ipekten yapılmış Van Kedili bir tablo hediye ederken, Başkan Çoban ise misafirlerine Mevlana’nın yedi öğüdünü içinde barındıran bir tablo hediye etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme