Cinayet zanlısı intihar etmiş halde bulundu

Dinar’da geçen hafta yaşanan ve iki cinayetle biten olayın zanlısı intihar etmiş halde bulundu Dinar’de geçtiğimiz hafta meydana gelen ve iki kişinin ölümüyle sonuçlanan esnaf kavgasının firari faili intihar etmiş bir halde bulundu. İntihar eden zanlının bir intihar mektubu bıraktığı öğrenildi.Dinar’ın Adliye Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta içerisinde meydana gelen olayda komşu iki esnaf arasındaki kavgada silahlar [&hellip]

Cinayet zanlısı intihar etmiş halde bulundu

Dinar’da geçen hafta yaşanan ve iki cinayetle biten olayın zanlısı intihar etmiş halde bulundu

Dinar’de geçtiğimiz hafta meydana gelen ve iki kişinin ölümüyle sonuçlanan esnaf kavgasının firari faili intihar etmiş bir halde bulundu. İntihar eden zanlının bir intihar mektubu bıraktığı öğrenildi.
Dinar’ın Adliye Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta içerisinde meydana gelen olayda komşu iki esnaf arasındaki kavgada silahlar çekilmiş, Evren caddesi üzerinde esnaflık yapan Hasan S. adlı şahıs, karşı esnaf komşusu Fikret O.’nun dükkanında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başlamıştı. Tartışmaya Fikret O.’nun oğlu Osman O’nun da katılmasıyla tartışma kavgaya dönüşmüştü. Çıkan kavgada yanında bulundurduğu silahla Fikret O. ile oğlu Osman O.’yu öldüren Hasan S. adlı şahıs olay sonrası kayıplara karışmıştı. Olaydan itibaren her yerde zanlıyı arayan jandarma ekipleri dün öğleden sonra Dinar-Başmakçı yolu üzerinde Hasan S.’yi başından tek el ateş edilerek intihar etmiş halde otomobilinin içinde buldular. Hasan S.’nin geride 3 sayfalık bir intihar mektubu bıraktığı ve bu mektubunda borçlarından bahsettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bakmadan Geçme