'Çınar ağacını korumak için planı değiştirdik'

Şükrü Çelikalay Geçidi vatandaşların beğeni ve takdirini kazandı. Başkan Zeybek, kavşağın orta noktasında kalan yaklaşık 40 yıllık çınar ağacını korumak için planda küçük değişiklikler yaptıklarını açıkladı   Karayolları kavşağında hizmete açılan Şükrü Çelikalay Geçidi vatandaşların büyük beğenisini kazandı. Açılış sonrasında araçlarıyla ve yaya olarak geçidi kullanan bir çok vatandaş Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e teşekkürlerini ilettiler. [&hellip]

Şükrü Çelikalay Geçidi vatandaşların beğeni ve takdirini kazandı. Başkan Zeybek, kavşağın orta noktasında kalan yaklaşık 40 yıllık çınar ağacını korumak için planda küçük değişiklikler yaptıklarını açıkladı

Karayolları kavşağında hizmete açılan Şükrü Çelikalay Geçidi vatandaşların büyük beğenisini kazandı. Açılış sonrasında araçlarıyla ve yaya olarak geçidi kullanan bir çok vatandaş Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkürlerini ilettiler. İnşaat çalışmaları sırasında bazı sıkıntılar yaşanmış olsa da geçidin hizmete girmesiyle birlikte trafikte büyük bir rahatlama oluştuğuna dikkat çeken vatandaşlar, “Ayrıca bölgenin dokusu da güzelleşti. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.” dediler.
KAVŞAK İNŞAATINDA “ÇINAR” HASSASİYETİ
Şükrü Çelikalay Geçidi’nin yapımı sırasında, kavşağın orta noktasında kalan yaklaşık 40 yıllık çınar ağacının zarar görmemesi için özel ihtimam gösterildi. Çınar ağacının zarar görmemesi için plan üzerinde küçük kaydırmalar yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Tüm çalışmalarımızda yeşil dokunun zarar görmemesi için özel ihtimam gösteriyoruz.” dedi.
Şükrü Çelikalay Geçidi yapılırken kavşağın tam orta noktasında yer alan yaklaşık 40 yıllık çınar ağacını koruduklarını belirten Başkan Zeybek, “İlk planlamalarda bu güzel çınar ağacımızın zarar görme ihtimali vardı. Planlar üzerinde küçük kaydırmalar yaparak bu çınarımızı koruduk. İnşallah uzun yıllar yaşayacak olan bu ağaç geçidimize ayrı bir güzellik kattı. Tüm çalışmalarımızda yeşil dokuya özel önem gösteriyoruz.” ifadelerini kullandı.
>> Sezer KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme