Çimsa'nın yeni fabrikası 165 milyon dolar

Çimsa, Afyonkarahisar'da inşa edeceği yeni fabrikanın maliyetini açıkladı. Buna göre yeni fabrikanın maliyeti 165 milyon dolar olacak Çimsa, 2015 yılının ilk çeyreğinde satış hasılatının 234 milyon TL'ye ulaştığını açıkladı. Şirketin dönem karı ise 42 milyon TL olarak gerçekleşti.Çimsa Genel Müdürü Nevra Özhatay 'Ülkemize, toplumumuza ve sektörümüze daha fazla fayda sağlamak amacıyla yatırımlarımıza istikrarlı bir şekilde [&hellip]

Çimsa’nın yeni fabrikası 165 milyon dolar

Çimsa, Afyonkarahisar’da inşa edeceği yeni
fabrikanın maliyetini açıkladı. Buna göre yeni fabrikanın maliyeti 165 milyon dolar olacak

Çimsa, 2015 yılının ilk çeyreğinde satış hasılatının 234 milyon TL’ye ulaştığını açıkladı. Şirketin dönem karı ise 42 milyon TL olarak gerçekleşti.
Çimsa Genel Müdürü Nevra Özhatay “Ülkemize, toplumumuza ve sektörümüze daha fazla fayda sağlamak amacıyla yatırımlarımıza istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz. Bu yıl için bizi heyecanlandıran bir organik büyüme projemiz var. 2012 yılında bünyemize kattığımız Afyon Çimento Fabrikamızı, modern teknolojilerle donatılmış yeni bir üretim tesisine taşımak yönünde Yönetim Kurulumuz karar aldı. Çimento fabrikamızı modern hale getirerek üretimi daha verimli hale getirmek için yaklaşık 165 milyon dolar tutarında bir yatırım gerçekleştireceğiz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme