• Haberler
  • Genel
  • ÇİMSA, sürdürülebilirliğe önem veriyor – Kocatepe Gazetesi

ÇİMSA, sürdürülebilirliğe önem veriyor – Kocatepe Gazetesi

ÇİMSA, GRI G4 raporlama kılavuzunda belirtilen temel uygulama düzeyi ilkelerine uygun olarak hazırlanan 2013 Sürdürülebilirlik Raporunu kamuoyuyla paylaştı Çimento sektörünün önemli bir oyuncusu olarak sürdürülebilirlik yaklaşımını, şirketin her aşamasındaki fonksiyonlarına entegre etmeyi hedefleyen Çimsa, bu anlamda 2013 yılında kaydettiği performansını içeren Sürdürülebilirlik Raporu'nu GRI G4 raporlama kılavuzunda belirtilen temel uygulama düzeyi ilkelerine uygun olarak hazırlandı.Sürdürülebilir [&hellip]

ÇİMSA, sürdürülebilirliğe önem veriyor

ÇİMSA, GRI G4 raporlama kılavuzunda belirtilen temel uygulama düzeyi ilkelerine uygun olarak hazırlanan 2013 Sürdürülebilirlik Raporunu kamuoyuyla paylaştı

Çimento sektörünün önemli bir oyuncusu olarak sürdürülebilirlik yaklaşımını, şirketin her aşamasındaki fonksiyonlarına entegre etmeyi hedefleyen Çimsa, bu anlamda 2013 yılında kaydettiği performansını içeren Sürdürülebilirlik Raporu’nu GRI G4 raporlama kılavuzunda belirtilen temel uygulama düzeyi ilkelerine uygun olarak hazırlandı.
Sürdürülebilir geleceğe emin adımlarla ilerlemeyi öncelik olarak belirlediklerini belirten Çimsa Genel Müdürü Nevra Özhatay, sürdürülebilirlik çalışmalarını bu yıl 4 ana eksende topladıklarını söyledi.
Özhatay: “Çimsa olarak, risklerimizin sadece yatırım ve işletme temelli olmadığının bilincindeyiz. Sürdürülebilirlik temelli konular, günümüz iş dünyasında çok daha önemli hale gelmiştir. Bu nedenle biz şirketimizde, iş sağlığı ve güvenliği, su, enerji maliyetleri, emisyonlar, tedarik zinciri konularında sektöre öncülük eden aksiyonlar alma konusunda gayret göstermekteyiz. Ayrıca sürdürülebilirliği şirket strateji ve çalışmalarına tüm fonksiyonlarda entegre etmenin; finansal, rekabetçi ve yenilikçi gücümüzü artırdığını ve hedeflerimize ulaşmada yardımcı olduğunun bilinciyle çalışmaktayız.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme