Cimnastik'e ilgi yoğun – Kocatepe Gazetesi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen Yaz Spor Okulları bu yılda yapılan törenle başlamıştı. Afyonkarahisar'daki çocukların yaz döneminde keyif alarak spor yapmasını amaçlayan Yaz Spor Okulları'na bu yıl ilgi oldukça fazla. İlginin yoğun yaşandığı kurslardan biri de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Derya Demirok Karakaya tarafından verilen cimnastik kursu oldu. Haftalık [&hellip]

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen Yaz Spor Okulları bu yılda yapılan törenle başlamıştı. Afyonkarahisar’daki çocukların yaz döneminde keyif alarak spor yapmasını amaçlayan Yaz Spor Okulları’na bu yıl ilgi oldukça fazla. İlginin yoğun yaşandığı kurslardan biri de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Derya Demirok Karakaya tarafından verilen cimnastik kursu oldu. Haftalık 250’den fazla sporcu eğitimlere katılıyor.
Cimnastik kurslarına katılan öğrenciler yaş gruplarına göre haftanın belirli günleri belirli saatlerde çalışmalara katılıyor. 5 yaş grubu Salı ve Perşembe günleri 13.00 ila 14.30 saatleri arasında çalışmalarda yer alırken 6 yaş grubu çocuklar ise 14.30 ila 16.00 saatleri arasında eğitim alıyor.
Çarşamba ve Cuma günleri 7 ile 8 yaş grubundaki çocukların eğitimleri 13.00 ila 14.30 ve 14.30 ila 16.00 saatleri arasında gerçekleşiyor.
Pazartesi günlerini Özel Sporculara ayıran Antrenör Derya Demirok Karakaya; 13.00 ila 14.30 saatleri arasında büyük olan Özel Sporculara kurs verirken 14.30 ila 16.00 saatleri arasında da küçük olan Özel Sporcuları çalıştırıyor. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Bakmadan Geçme