• Haberler
  • Genel
  • Çimento'dan son çeyrek galibiyeti – Kocatepe Gazetesi

Çimento'dan son çeyrek galibiyeti – Kocatepe Gazetesi

Afyon Çimento Spor Kulübü Uşak'tan sonra Isparta'yı da son çeyrekte 43-42'lik skorla mağlup etmeyi başardı Genç Kızlar Basketbol Bölge Şampiyonası'nda Afyonkarahisar'ı temsil eden Afyon Çimento Spor Kulübü karşılaştığı Isparta Yıldız Spor Kulübü'nü son çeyrekte mağlup etti. Kızlarımız çekişmeli geçen basketbol maçın sadece son periyodunu alarak kazanan ekip oldu. Maçın ilk periyoduna yavaş bir başlangıç yapan [&hellip]

Çimento’dan son çeyrek galibiyeti

Afyon Çimento Spor Kulübü Uşak’tan sonra Isparta’yı da son çeyrekte 43-42’lik skorla mağlup etmeyi başardı

Genç Kızlar Basketbol Bölge Şampiyonası’nda Afyonkarahisar’ı temsil eden Afyon Çimento Spor Kulübü karşılaştığı Isparta Yıldız Spor Kulübü’nü son çeyrekte mağlup etti. Kızlarımız çekişmeli geçen basketbol maçın sadece son periyodunu alarak kazanan ekip oldu.
Maçın ilk periyoduna yavaş bir başlangıç yapan Afyon Çimento bu periyodu 19-4 rakibine teslim etti. İkinci periyotta daha çekişmeli bir oyun çıkaran Afyon Çimento, skorda üstünlüğü ele alamadı. 30-28’lik skorla ilk yarıyı geride tamamlayan Afyon Çimento ikinci yarıda daha etkili bir oyun sergiledi. İkinci yarının ilk periyodunu da rakibine 36-32’lik skorla kaptıran genç kızlarımız, son periyodu almak için sahaya çıktı.
Isparta Yıldızları’nın yaptığı savunma Afyon Çimento karşısında pek etkili olmadı. Çekişmeli geçen ve sadece son periyotta üstünlüğü sağlayan Afyon Çimento maçın sonunda 43-42’yle Isparta Yıldızları’nı mağlup etti.
BELEDİYE’NİN GENÇLERİ
BURDUR’U DA MAĞLUP ETTİ
Denizli’de yapılan Genç Erkekler Basketbol Bölge Şampiyonası’nda Afyonkarahisar’ı temsil eden Afyonkarahisar Belediyespor Gençler Basketbol takımı önce Uşak’ı şimdi de Burdur’u mağlup etmeyi başardı.
İlk maçlarını Uşak Sportif takımına karşı oynayan Belediyesporlu gençler 86-95’le bu maçı almıştı. Turnuvanın ikinci gününde karşılaştıkları Burdur A.Ö.L. S.K.’nü de zorlanmadan 71-32’lik farkla mağlup etmeyi başardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme