Çimen'den teşekkür – Kocatepe Gazetesi

AKÜ Rektör adaylarından Prof. Dr. Hasan Çimen, seçimlerde yarıştığı adaylara ve mesai arkadaşlarına teşekkür etti AKÜ Rektör Adayı, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Çimen yaptığı basın açıklamasında, 'Analize ve kritiğe dayalı bir yöntem uyguladığımız ve somut hedefler koyduğumuz seviyeli bir kampanya dönemini geride bıraktık. Bu vesile ile, aday arkadaşlarıma, üniversitemiz mensuplarına, Afyonkarahisar’daki tüm [&hellip]

Çimen’den teşekkür

AKÜ Rektör adaylarından Prof. Dr. Hasan Çimen, seçimlerde yarıştığı adaylara ve mesai arkadaşlarına teşekkür etti

AKÜ Rektör Adayı, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Çimen yaptığı basın açıklamasında, “Analize ve kritiğe dayalı bir yöntem uyguladığımız ve somut hedefler koyduğumuz seviyeli bir kampanya dönemini geride bıraktık. Bu vesile ile, aday arkadaşlarıma, üniversitemiz mensuplarına, Afyonkarahisar’daki tüm paydaşlarımıza ve bu sürece ilgisini esirgemeyen yerel basınımıza samimiyetle teşekkür ediyorum” dedi.
Prof. Dr. Çimen bundan sonraki sürecin Afyon ve Üniversite için hayırlı olması dilediğinde bulunarak sözlerine şöyle devam etti:
“Projelerimiz kapsamında; üniversitemiz ve şehrimize; Ar-Ge ve yenilik bilincine yönelik oldukça yüksek hedefler önerdik. “Koordinatör ve organizatör olmaya talibiz” dedik. Grup çalışmasının önemini ve yöntemini bildiğimizi ve önemsediğimizi ifade ettik. Birleştiriciliği ve ortak insanî değerleri vurguladık. Kamu hizmetine ilişkin sorumlulukları yerine getirmekte şefkatli ve teşvik edici, buna karşın kurumsal yapının önemsenmesi ve kuralları uygulama konusunda tavizsiz olduğumuzu deklare ettik. Sosyal sorumluluklarımızı ön plana çıkardık. Gönüllü kuruluşlarla tabii ve sürdürülebilir diyaloğun gerekliliğinin altını çizdik. Küresel koşullar kadar yerel koşulları, ülkemiz kadar şehrimizin ve üniversitemizin sorunlarını bildiğimizi, çözümüne de hazır olduğumuzu vurguladık. Bir sorumluluk ve ilkeli duruş testi niteliğindeki bu sürecin önümüzdeki aşamalarını da aynı kararlılıkla yürüteceğimi beyan eder, sonucun üniversitemiz, şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme