Çiloğlu ve İplikçioğlu ailelerinin mutlu günü

Afyonkarahisar Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı, Öz-Anmak Ltd. Şti Sahiplerinden, ATSO Meclis üyesi ve Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Çiloğlu torununun mürüvvetini gördü. Yasemin-İhsan Çiloğlu çiftinin kızları, Çiloğlu Eczanesi sahibi Büşra Çiloğlu ile, Rukiye-Çetin İplikçioğlu çiftinin oğulları Kemal İplikçioğlu geçtiğimiz cumartesi günü NG Güral Afyon Otel'de düzenlenen düğün töreni ile [&hellip]

Afyonkarahisar Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı, Öz-Anmak Ltd. Şti Sahiplerinden, ATSO Meclis üyesi ve Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Çiloğlu torununun mürüvvetini gördü. Yasemin-İhsan Çiloğlu çiftinin kızları, Çiloğlu Eczanesi sahibi Büşra Çiloğlu ile, Rukiye-Çetin İplikçioğlu çiftinin oğulları Kemal İplikçioğlu geçtiğimiz cumartesi günü NG Güral Afyon Otel’de düzenlenen düğün töreni ile evlendiler. Çiloğlu ve İplikçioğlu ailelerinin mutlu gününe Afyonkarahisar’ın seçkin aileleri de tanıklık ettiler.
Piramit Organizasyon Necati Taşpınar’ın organizasyonuyla alışılmış konseptlerden farklı olarak düzenlenen düğün töreninde birbirinden güzel lezzetler konukların beğenisine sunuldu. Güral Otel personelinin her şeyin kusursuz olmasını sağladığı düğünde İzmir’den gelen Kırmızı Reçete isimli orkestra davetlileri coşturdu. Hem Batı, hem de Türk müziğinden örneklerin seslendirildiği düğünde gelin ve damadın yakını gençler gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.
Duayen işadamı Ali İhsan Çiloğlu’nun yanı sıra düğün sahipleri Yasemin-İhsan Çiloğlu çifti ve Rukiye Çetin İplikçioğlu çiftleri gecenin sonuna kadar konuklarla yakından ilgilenmeyi ihmal etmediler.

Bakmadan Geçme