Çiloğlu: Vatan ve millet için evet

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu beraberinde Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İGM Başkanı Salih Sel,  İl Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti teşkilat mensupları il ebirlikte Toptancı Hali esnafını ziyaret etti.   ÇİLOĞLU VE ŞAHİNENERJİ VERİYORToptancı Hali esnafı adına Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na hoş geldiniz [&hellip]

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu beraberinde; Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İGM Başkanı Salih Sel,  İl Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti teşkilat mensupları il ebirlikte Toptancı Hali esnafını ziyaret etti.

 
ÇİLOĞLU VE ŞAHİN
ENERJİ VERİYOR
Toptancı Hali esnafı adına Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na hoş geldiniz diyen Afyonkarahisar Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Ali Çiloğlu, Eroğlu’nun büyük hizmetlerde bulunduğunu söyledi. Toptancı Hali’nin duayenlerinden Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Dernek Başkanı Ali Çiloğlu ve Mahmut Şahin’i görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Eroğlu; “Ali ağabey, Mahmut ağabey bizim büyüklerimiz, sevdiğimiz kişilerdir. Onları görünce enerji topluyoruz. Meselenin özü bu yoksa hakikaten yorulmamız lazım. Ama yorgunluk hissetmiyorum. Örneğin geçen gece 02.00’de yattım. Ama sabahleyin erkenden kalkıp Allah’a şükür çalışmalarımıza devam ettik” dedi.

 
TEMENNİ HALİL
 İBRAHİM BEREKETİ
Cuma gününü tebrik eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, hal esnafını tek tek ziyaret ederek el sıkıştı, ikramlarından alıp hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaret sırasında renkli görüntüler oluştu. Çilek meyvesinden referandum tercihine gönderme yapılarak “evet” yazısı hazırlayan esnaf Bakan Eroğlu ve beraberindekilere çilek ikramında bulundu. Eroğlu, gösterilen hassasiyete ve evet tercihine teşekkür etti.
ESNAFA BAKANLI REKLAM
Çağla, domates ve çileklerle poz veren Bakan Eroğlu, toptancı esnafı için iyi reklam yaptığını söyledi. Esnaf başta olmak üzere Afyonkarahisar halkına Halil İbrahim bereketi dileyen Eroğlu, AFJET Afyonspor’a başarılar diledi. Ali Çiloğlu’nun bürosun ziyareti değerlendiren Eroğlu’na Çiloğlu tarafından hal işleyişi hakkında detaylı bilgiler verildi. Çiloğlu, Toptancı Hali Esnafı olarak Pazar günü yapılacak referandum da vatan ve millet için evet diyeceklerini sözlerine ekledi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

 

Bakmadan Geçme