• Haberler
  • Gündem
  • Çiloğlu: Hal dükkânlarımızın tahsis süresi 7 yıl uzadı

Çiloğlu: Hal dükkânlarımızın tahsis süresi 7 yıl uzadı

Afyonkarahisar Hal Başkanı Ali Çiloğlu, 2023 yılı itibariyle tahsis süresi dolan hal dükkânlarında sürenin 7 yıl daha uzatıldığı müjdesini açıkladı Afyonkarahisar Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı, Hal Başkanı Ali Çiloğlu ve hal esnafı dün sabah AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, Hakkı Öztürk, Ethem Karahan ve Afyonkarahisar Belediye [&hellip]

Afyonkarahisar Hal Başkanı Ali Çiloğlu, 2023 yılı itibariyle tahsis süresi dolan hal dükkânlarında sürenin 7 yıl daha uzatıldığı müjdesini açıkladı

Haber

Haber

Afyonkarahisar Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı, Hal Başkanı Ali Çiloğlu ve hal esnafı dün sabah AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları; Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, Hakkı Öztürk, Ethem Karahan ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek tarafından ziyaret edildi.
“SİYASİLERİN ZİYARETİ BİZLERİ MEMNUN ETTİ”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları kahvaltıyı hal esnafı ile yaptı. AK Parti heyetinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Afyonkarahisar Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Ali Çiloğlu, şehir halkına yaş sebze meyve tedarikinden yıllardır özenle hizmet verdiklerini söyledi. Çiloğlu şöyle konuştu: “Malum olduğu üzere değerli milletvekilimiz Ali Özkaya’nın bahsettiği üzere Afyon Toptancı Halimizin üretim bölgelerine çok yakın olmasından dolayı üretim bölgelerine yakın fiyatlarla Afyon Yaş Sebze Meyve Toptancı Halimizde halkımıza hizmet ederek ürün satılmaktadır. Bu hizmeti sunarken bize en büyük katkı ve faydayı sağlayan mevcut değerli Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek beyefendiye, yine takdirlerini Ankara’da bizlerden hiçbir şekilde esirgemeyen Afyon Milletvekillerimize kaldı ki 40 yıllık hal başkanı, altmış yıllık duayen meslek başkanı, 60 yıllık vergi mükellefi olarak AK Partili Milletvekili adaylarımızı halimizde görmekten duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum.”
“HALDE DÜKKÂN TAHSİS SÜRESİ 7 SENE DAHA UZATILDI”
Çiloğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Parti Milletvekillerimiz ve milletvekili adaylarımızın huzurunda Hal Esnafı Başkanı olarak müjde vermek istiyorum. Ticaret Bakanlığımızın 2013 ile 2023 yılları arasında 10 yıllık hal dükkân tahsislerimiz 2 Şubat 2023 tarihinde bu tahsisler Sayın Bakanımız Mehmet Muş ile Sayın Vahit Kirişli’nin katkıları ile 2023 yılı itibariyle tahsis süresi sona eren hal dükkânlarımızın tahsis süresi 7 sene daha uzatılmıştır. Bu bilgiyi sizlerin huzurunda ilk defa hal esnafımıza müjdeliyorum. Bu nedenle değerli bakanlarımıza, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a katkıları olan milletvekillerimize hal esnafı adına değerli Belediye Başkanımıza saygılar sunuyorum.”
“EN UCUZ MEYVE VE SEBZE AFYON’DA TÜKETİLİYOR”
Ziyareti değerlendiren AK Parti Milletvekili birinci sıra milletvekili adayı Ali Özkaya şunları söyledi: “AK Parti Milletvekilleri ve milletvekili adayları olarak, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’le, duayen hal Başkanımız Ali Çiloğlu ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla beraber Afyonkarahisar halini gezdik. Türkiye’de en taze, en kaliteli, En ucuz meyveyi ve sebzeyi yiyecek Afyonkarahisar’a gelsin. Eyvallah. Afyon’dan daha taze, daha ucuz, daha kaliteli ben bir meyve sebze satılan bir yer görmedim. Bu açıdan da hem esnafımıza teşekkür ediyoruz. Hem üreticilerimize ve bütün vatandaşlarımıza afiyet, huzur diliyoruz. Allah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ömrünü uzun etsin. Devletini daim etsin.”

Bakmadan Geçme