• Haberler
  • Genel
  • Çıkrık’ta Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi

Çıkrık’ta Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi

Merkeze bağlı Çıkrık kasabasında Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri gerçekleştirildi. Çıkrık Belediyesinin büyük katkı verdiği törenleri Hoca Ahmet Yesevi Yardımlaşma Derneği hazırladı Havanın yağışlı olması nedeniyle Çıkrık Belediyesi, kasaba meydanında büyük çadırlar kurdu. Belediye Başkanı Hüseyin Bay, 'Bu yıl ilk kez Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri düzenledik. Çıkrık'tan olduğu kadar, dışarıdan da çok sayıda misafirimiz oldu. Belediye [&hellip]

Çıkrık'ta Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi

Merkeze bağlı Çıkrık kasabasında Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri gerçekleştirildi. Çıkrık Belediyesinin büyük katkı verdiği törenleri Hoca Ahmet Yesevi Yardımlaşma Derneği hazırladı

Havanın yağışlı olması nedeniyle Çıkrık Belediyesi, kasaba meydanında büyük çadırlar kurdu. Belediye Başkanı Hüseyin Bay, “Bu yıl ilk kez Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri düzenledik. Çıkrık’tan olduğu kadar, dışarıdan da çok sayıda misafirimiz oldu. Belediye olarak her türlü katkıyı sağladık, bundan sonra da aynı şekilde katkı sağlayacağız” dedi.
Çıkrık Hoca Ahmet Yesevi Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman Kaya da yaptığı açıklamada “İlk kez böyle bir etkinlik düzenledik. Dernek olarak belediyemizden Allah razı olsun. Başkanımız Sayın Hüseyin Bay, bizlere çok büyük destekler verdi. Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde, Buhara grubunun ilahileri ile coştuk. Ayrıca peygamber efendimizle ilgili katip dağıttık. Erkek, kadın herkese karanfil verdik” diye konuştu.
Çıkrık Hoca Ahmet Yesevi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Kaya, bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme