Çığ yağmur dinlemedi

Afyonkarahisar’da konser veren Türk Halk Müziği sanatçısı Mustafa Özarslan ve Grup Çığ, seslendirdiği türkülerle hayranlarını coşturdu. Konser saatinde başlayan yağmur, Özarslan hayranlarının konser alanını doldurmasına engel olmadı Alevi Kültür Dernekleri Afyonkarahisar Şubesi tarafından Halk Türküleri Şenliği düzenlendi. Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Mustafa Özarslan ve Grup Çığ sahne aldı. Konsere Afyonkarahisar [&hellip]

Afyonkarahisar’da konser veren Türk Halk Müziği sanatçısı Mustafa Özarslan ve Grup Çığ, seslendirdiği türkülerle hayranlarını coşturdu. Konser saatinde başlayan yağmur, Özarslan hayranlarının konser alanını doldurmasına engel olmadı

Alevi Kültür Dernekleri Afyonkarahisar Şubesi tarafından Halk Türküleri Şenliği düzenlendi. Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Mustafa Özarslan ve Grup Çığ sahne aldı. Konsere Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gökhan Güzeltaş, Alevi Kültür Dernekleri Şube Başkanı Mustafa Güllü, Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Salman Korkmaz, Demokratik Sol Parti İl Başkanı Akif Öztürk ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Türkülerimizi kardeşçe
söyleyelim
Konser öncesi bir konuşma yapan Dernek Başkanı Mustafa Güllü, “Türkülerimizi kardeşçe ve dostça hep birlikte söyleyelim. Dil, din, ırk ve mezhep ayrımı yapmadan bu cennet vatanda hep beraber kardeşçe yaşayalım” diye konuştu.
Özarslan coşturdu
Konserin başında başlayan yağmur nedeniyle sanatçı Mustafa Özarslan, orkestrasındaki enstürmanların zarar görmemesi için hayranlarından şemsiye istedi. Derneğin Gençlik Kolları üyeleri, Özarslan’ın orkestrasına belli bir süre şemsiye tuttu. Yağmurun dinmesiyle birlikte konsere ara vermeden devam eden Özarslan, söylediği şarkılarla hayranlarını coşturdu. Konsere ‘Bir Ay Doğar’ isimli şarkıyla başlayan Özarslan, sevilen parçalarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Konserin sonuna doğru Özarslan’ın isteğiyle alana inen dinleyiciler, halaylar çekti. Çoğunluğunu üniversite öğrencilerinin oluşturduğu hayranlarının istek şarkılarını da seslendiren Özarslan, 2 saat sahnede kaldı. Konser sonunda Dernek Başkanı Mustafa Güllü, Özarslan’a teşekkür ederek, çiçek takdim etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme