• Haberler
  • Genel
  • Çiğ Köfte’de 906’ncı bayi – Kocatepe Gazetesi

Çiğ Köfte’de 906’ncı bayi – Kocatepe Gazetesi

Adıyaman Çiğ Köftecisi, Türkiye’deki 906’ncı bayisini Afyonkarahisar’da açtı Türkiye genelinde şöhrete sahip olan Adıyaman Çiğ Köftecisi, ülkedeki 906’ncı bayi Afyonkarahisar’a açtı. Hamidiye Mahallesi Milli Birlik Caddesi’nde 157’nci numarada açılan Adıyaman Çiğ Köftecisi, Afyon’daki 5’inci bayi olarak hizmete girdi. Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Cemil Çoker tarafından işletilecek olan çiğ köftecinin açılışına Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin [&hellip]

Çiğ Köfte'de 906'ncı bayi

Adıyaman Çiğ Köftecisi, Türkiye’deki 906’ncı bayisini Afyonkarahisar’da açtı

Türkiye genelinde şöhrete sahip olan Adıyaman Çiğ Köftecisi, ülkedeki 906’ncı bayi Afyonkarahisar’a açtı. Hamidiye Mahallesi Milli Birlik Caddesi’nde 157’nci numarada açılan Adıyaman Çiğ Köftecisi, Afyon’daki 5’inci bayi olarak hizmete girdi.
Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Cemil Çoker tarafından işletilecek olan çiğ köftecinin açılışına Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nevzat Ercan, Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Afyon Muhtarlar Derneği Başkanı Mesut Koyun ile çok sayıda davetli katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme