• Haberler
  • Gündem
  • Çiftlik Paintball tesisi Atlı Spor Kulübü'nde açıldı

Çiftlik Paintball tesisi Atlı Spor Kulübü'nde açıldı

Kütahya karayolunun 12. kilometresinde hizmet veren Atlı Spor Kulübü'nde yeni bir tesis daha hizmete girdi. Tınaztepe Şirketler Grubu'nun Afyonkarahisar halkına sunduğu Çiftlik Paintball tesisi törenle açıldı. Çiftlik Paintball tesisinin açılış törenine Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı ve AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve çok sayıda [&hellip]

Kütahya karayolunun 12. kilometresinde hizmet veren Atlı Spor Kulübü’nde yeni bir tesis daha hizmete girdi. Tınaztepe Şirketler Grubu’nun Afyonkarahisar halkına sunduğu Çiftlik Paintball tesisi törenle açıldı. Çiftlik Paintball tesisinin açılış törenine Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı ve AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve çok sayıda davetli katıldı.

“EKSİK OLAN PAİNTBALL PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİK”
Törenin açılış konuşmasını yapan Tınaztepe Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karakol, Afyonkarahisar’da böyle bir tesisin eksikliğini hissettiklerini ve bu eksikliğin giderilmesi için harekete geçtiklerini aktardı. Karakol, “Afyonkarahisar’da böyle bir şey yapma fikri kızıma ait. Afyon’un insanına bu tür sosyal etkinliklerde bir değer sağlayacaksak onlara bu noktada bu eksikliği gidermek adına hizmet verelim dedik. Böyle bir şeyin eksiliğin giderilmesi için paintball projesini hayata geçirmek istedik. Tabi bunu yaparken öncelikli olarak burada içerisinde bulunduğumuz alının Afyonkarahisar Belediyesi’ne ait olduğunu bildirmek istiyorum. Bu konuda da Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkürler ediyorum. Biz de burada elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz” dedi.

KARAKOL HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Tesisin yapımında kendilerine destek veren herkese teşekkür eden Tınaztepe Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karakol’un kızı Burcu Karakol, “Hayatımın her anında benim hayallerimi destekleyen ve hiçbir zaman benden yardımını esirgemeyen anneme ve babama çok teşekkür ediyorum. Bu yoğunlukta bana katkı sağlayan oğluma teşekkür ediyorum. Bu projede beni bir an olsun bile yalnız bırakmayan ve her zaman motive olmama yardımcı olan Nuri beye teşekkür ediyorum. Erkek kardeşim Mehmet’le birlikte paintball kararını aldık. O burada olmadığı için bu görevi üstlenmek bana düştü. Daha ismini sayamadığım bize destek veren ve yanımızda olan herkese teşekkür ederim. Afyonkarahisar’a yeni bir tesis kazandırdığımıza inanıyorum. Sadece bize değil tüm Afyonkarahisar’a hayırlı uğurlu olsun” ifadesine yer verdi.

“İNGİLTERE’DEN GELİYORLAR, AFYONLULAR OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYOR”
Afyonkarahisar’da Atlı Spor Kulübü olmadığını düşünen birçok insanın olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İngiltere’den Afyonkarahisar’daki tesisi bulup gelen turistlerin olduğuna dikkat çekti. Başkan Çoban, “Afyonkarahisar Atlı Spor Kulübü bizim 2009 yılında hazırladığımız projelerden bir tanesiydi. Sağolsun Tınaztepe Şirketler Grubu bizim bu projemizi en güzel manasıyla gerçekleştirdi. Bugün Afyonkarahisar bölgedeki en güzel atlı spor kulübüne sahip oldu. Ahmet bey bu şirketin yönetim kurulu başkanı, gerçekten ben biliyorum, televizyonumuza, gazetelerimize ve bilboardlara çok ciddi anlamda reklam vermesine rağmen, çok enteresandır, maalesef Afyonkarahisar’da böyle bir tesisin olmadığını düşünen birçok insan var. Daha ben bir ay önce bir işadamına bu projeden bahsettiğimde ‘Afyon’da Atlı Spor Kulübü mü’ vardı diye sorduğunda ben de onu buraya getirdim ve hayretlerini gizlememişti. Bundan bir buçuk yıl önce hala daha Afyonkarahisar’da böyle bir tesisin olmadığını düşünen varsa, buna rağmen İngiltere’de kendilerini sünnet üzere yaşayan Müslüman topluluğu olarak adlandıran bir topluluk internette araştırma yapıyor. Diyor ki ata binebileceğimiz, yüzebileceğimiz, ok atabileceğimiz, güreşebileceğimiz ve kılıç eğitimi alabileceğimiz acaba dünyada neresi var. Ve burayı buluyorlar, entersandır. Telefonla irtibat kuruyorlar yaklaşık 30-35 tane İngiltereli Müslüman kardeşlerimiz buraya geldiler. Ben de kendilerini ziyaret ettim. ‘Neden Afyon’ diye sordum, az önce bahsettiğim gibi dediler ‘biz internetten araştırma yaptık, Korel’de yüzdük, burada ata bindik, safari yaptık, Kulüp meydanında ok attık, burada çadırın altına minderler serdik orada güreştik, burada kılıç eğitimi aldılar. İstedikleri her şeyi yaptılar. Arkadaşlar internette bile burası bulunabilirken hala daha Afyonlu vatandaşlarımızdan böyle bir güzel tesis olmadığını düşünen kardeşlerimizi de ben buraya davet ediyorum. Burada sadece ata binilmiyor. Çiftlik Paintball tesisi de var. Birazdan açılışını yapacağımız bu güzel ve enteresan spor dalı da hizmet vermeye başlamıştır. Burada açık hava düğünleri yapılabiliyor, Ramazan’da iftar yemekleri veriliyor, diğer zamanlarda her türlü yemek verilebiliyor. Özellikle hafta sonları eğer rezervasyon yaptırdıysanız kahvaltı yapabilirsiniz. Bu Çiftlik Paintball Kulübü’nü Afyonkarahisar’a kazandırdıkları için, hayata geçirdikleri için Burcu hanıma teşekkür ediyorum. Paintball alanımız herkese hayırlı olsun, Allah sahiplerine kat kat bereket versin inşallah” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından paintball sahasının kurdelesi kesildi. Protokol alanda bulanan hedeflere ateş ederek tesisi açtı. Daha sonra paintball sahasında hazır bulunan iki takımın gösteri karşılaması başladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

   

Bakmadan Geçme