Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çifte cinayetin detayları ortaya çıkıyor

Dinar ilçesinde, yaşlı çiftin

Dinar ilçesinde, yaşlı çiftin cesetlerinin su kuyusunda bulunmasının ardından gözaltına alınan 7 şüpheliden 3’ütutuklandı. Olayla ilgili verilen ifadelerda çifte cinayetin detayları ortaya çıkmaya başladı

 

Olayla ilgisi olduğu değerlendirilen Kadir Altınay’ın oğlu Özcan Altınay ise önceki gün Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yakalanarak, Dinar İlçesi’ne getirildi. Özcan Altınay da tutuklanarak cezaevine gönderildi. Böylece olayla ilgili zanlılardan 3’ü çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanırken, 5’i serbest bırakılmış oldu.
7 KİŞİDEN 4’ü SERBEST BIRAKILDI, 3 KİŞİ TUTUKLANDI
Dinar İlçesinde, yaygın televizyon kanallarına da yansıyon olayda 16 gün haber alınamayan çiftin cesetlerinin su kuyusunda bulunmasının ardından Adliye’ye sevk edilen 7 kişiden 5’i serbest bırakıldı, 2 kişi tutuklandı. Adliyede’ki sorgusu tamamlanan Ramazan Altınay annesi Fatma, Nuriye ve Nazire Altınay, adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken cinayeti itiraf eden kardeş Bünyamin Altınay ile ağabeyi Kadir Altınay tutuklanarak Dinar T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi. Son olarak Tekirdağ’da yakalanarak Dinar’a getirilen Özcan Altınay da tutuklanarak cezaevine gönderildi.
CESETLERİ EL ARABASIYLA TAŞIMIŞ
Ablasını ve eniştesini öldürdüğünü itiraf eden Zeliha Uysal’ın erkek kardeşi Bünyamin Altınay’ın jandarmaki ifadesinde kardeşi Zeliha Uysal ve eniştesi Cevdet ile bahçede tartıştıklarını, daha sonra eve giderek tüfeğini aldığını ve ikisini öldürdüğü öğrenildi. Bünyamin Altınay daha sonra bahçe telini keserek yanlarına gittiğini ve üzerlerini bahçede ekili fasulyeyle kapattığını akşam saatlerinde de ikisini el arabasıyla kendi arabasına taşıdığı, sonrasında götürüp kuyuya attığı belirtildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti