Çiftçi mağdur edilmeyecek – Kocatepe Gazetesi

Doğuş Afyon Şeker Fabrikası'ndan yapılan açıklamada, Pancar İşleme Kampanyasının bu yıl pancarın düşük seyri ve teknik zorluklar nedeniyle 3 Ekim 2018 tarihinde başladığı bildirildi.Açıklamada 'Doğuş Afyon Şeker Fabrikası olarak Pancar İşleme Kampanyamız teknik zorlukları ile yöremizde ki pancarların tarla digestionların düşük seyretmesi nedeniyle 3 Ekim 2018 tarihinde başlamıştır. Üreticimizden pancar alımları anılan tarih esas alınmak [&hellip]

Doğuş Afyon Şeker Fabrikası’ndan yapılan açıklamada, Pancar İşleme Kampanyasının bu yıl pancarın düşük seyri ve teknik zorluklar nedeniyle 3 Ekim 2018 tarihinde başladığı bildirildi.
Açıklamada; “Doğuş Afyon Şeker Fabrikası olarak Pancar İşleme Kampanyamız; teknik zorlukları ile yöremizde ki pancarların tarla digestionların düşük seyretmesi nedeniyle 3 Ekim 2018 tarihinde başlamıştır. Üreticimizden pancar alımları anılan tarih esas alınmak üzere tüm kantarlarımız açılmak suretiyle tesellümlerimiz devam edecektir. Pancar alımlarımız çiftçi ve müteahhit nakliyesi olmak üzere program dahilinde yapılacaktır. Pancar çiftçilerimizin mağduriyetine sebep olacak hiçbir işleme müsaade edilmeyecektir.” denildi.

Bakmadan Geçme