Çibik muhtarlarla istişare etti – Kocatepe Gazetesi

Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıda birim müdürleri de hazır bulundu. Toplantıda muhtarların mahalleleri hakkında istekleri değerlendirildi. Belediye Başkanı Mustafa Çibik, ilçe de eksiklerin giderilmesi adına muhtarlarla sürekli istişare ettiklerini söyledi. Çibik şöyle konuştu:'İlçemizin eksiklerini gidermek adına muhtarlarımızla sürekli istişare halindeyiz. Muhtarlarımıza İscehisar Belediyesi olarak elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım [&hellip]

Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıda birim müdürleri de hazır bulundu. Toplantıda muhtarların mahalleleri hakkında istekleri değerlendirildi. Belediye Başkanı Mustafa Çibik, ilçe de eksiklerin giderilmesi adına muhtarlarla sürekli istişare ettiklerini söyledi.
 Çibik şöyle konuştu:
“İlçemizin eksiklerini gidermek adına muhtarlarımızla sürekli istişare halindeyiz. Muhtarlarımıza İscehisar Belediyesi olarak elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksin götürmeye gayret ediyoruz. Amacımız her alanda daha güzel İscehisar oluşturmak. Belediye olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Muhtarlarımızla sürekli iletişim halindeyiz yapılması gerekenleri zamanla yapmaya devam ediyoruz. Muhtarlarımızla geleneksel hale gelen istişare toplantımızı gerçekleştirdik.”

Bakmadan Geçme