CHP’ye Çay morali – Kocatepe Gazetesi

Seçim çalışmalarına ilçe ziyaretleriyle devam eden CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Ahmet Toptaş, Hatice Gök, Tuğrul Akkuş, Milletvekili aday adayı olan eski İl Başkanı Ramazan Akgöz ve aday adayı Süleyman Mutlu Çay İlçe Merkezinde gün boyu çalışmalarda bulundular CHP heyeti Parti İlçe Binasını ziyaret ederek güne başladılar. CHP'liler daha sonra Pazar yeri esnafı ile ilçe merkezinde [&hellip]

CHP'ye Çay morali

Seçim çalışmalarına ilçe ziyaretleriyle devam eden CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Ahmet Toptaş, Hatice Gök, Tuğrul Akkuş, Milletvekili aday adayı olan eski İl Başkanı Ramazan Akgöz ve aday adayı Süleyman Mutlu Çay İlçe Merkezinde gün boyu çalışmalarda bulundular

CHP heyeti Parti İlçe Binasını ziyaret ederek güne başladılar. CHP’liler daha sonra Pazar yeri esnafı ile ilçe merkezinde bulunan esnafı ziyaret ettiler. Ziyaretlerde vatandaşın derdini dinleyen Milletvekili Adayı Avukat Ahmet Toptaş’a Aile Sigortası projesinden dolayı kadınlardan büyük destek geldi. Milletvekili adayı Hatice Gök ise halkın sorunlarını uzun uzun dinledi. Zaman zaman vatandaşın isteği üzerine Milletvekili adayları hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Seçim çalışmaları için Çay’da bulunan Eski Çay İlçe Başkanı ve Eski İl Başkanı Avukat Ramazan Akgöz’e halk yoğun ilgi gösterdi. Vatandaş “Çay’a hamam yapacaksanız destek olacağız” talebi ziyaretlerin ilginç isteği oldu. Esnaf ziyaretlerine hızlı bir şekilde devam eden Milletvekili Adayı Ahmet Toptaş’a Afyonkarahisarspor Başkanı Hikmet Bülbül çalışmalarda başarılar diledi. CHP Milletvekili Adayı Ahmet Toptaş esnaf ziyaretleri esnasında yağmur yağarken de devam etti. Programına devam eden Toptaş’ın bu hareketi halktan takdir gördü.
Milletvekili Adayı Tuğrul Akkuş ziyaretlerde karşılaştığı Yalnız Kurt unvanlı vatandaştan destek istedi. Yalnız Kurt unvanlı vatandaş ise CHP’lilere başarılar diledi.
Çay Eski Belediye Başkanı Yaşar Çengelci CHP heyetini bir an olsun yalnız bırakmadı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gittiği illerde taksi duraklarını ziyaret etmesini örnek alan CHP’liler Çay’daki taksi duraklarını ihmal etmedi. Taksicilerden destek isteyen Toptaş’a taksici esnafı “CHP’yi iktidara getirmek için sonuna kadar destek vereceğiz” dediler. Gün boyu yoğun bir şekilde çalışan Milletvekili Adayı Ahmet Toptaş ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada; “İlçelerdeki programlarımıza devam ediyoruz. Halkımız iktidarını çıkarmak için bizlere yoğun ilgi gösteriyor. Bugün 3 bine yakın insanla bire bir görüştük. Özellikle kadınlarımız Aile Sigortası Programımızı beğendiklerini ve destek vereceklerini belirtmektedir. Çay’da birinci parti olmayı hedefliyoruz. Bugün halkımız bizlere dertlerini anlattılar. Sorunlar hep aynı. Vatandaşımız bizlere büyük güven veriyor. Bu güvenlerini bizler boşa çıkarmayacağız. Halkın iktidarını hep birlikte başaracağız” dedi. Ziyaretlere başta İl Başkanı Nevzat Ercan,Çay İlçe Başkanı Feyzullah Gümüş ,İl Yönetimi ve kadın kolları, Gençlik kollarından oluşan yaklaşık 40 kişilik partili katıldı.

Bakmadan Geçme