• Haberler
  • Genel
  • 'CHP'nin ve 'Zillet İttifakı'nın ihanetini anlatıyoruz'

'CHP'nin ve 'Zillet İttifakı'nın ihanetini anlatıyoruz'

MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, partisinin kurucusu merhum Alparslan Türkeş'in 'CHP Cumhuriyet çizgisinden çıkmamış olsaydı ben MHP'yi kurmazdım.' sözlerinin altını çizdi. Kartal, 'Biz MHP olarak terörle mücadele eden bir iktidarı destekliyoruz. CHP'nin ve 'Zillet İttifakı'nın ihanet sürecini halkımıza anlatıyoruz' dedi   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, partisinin [&hellip]

MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, partisinin kurucusu merhum Alparslan Türkeş’in “CHP Cumhuriyet çizgisinden çıkmamış olsaydı ben MHP’yi kurmazdım.” sözlerinin altını çizdi. Kartal, “Biz MHP olarak terörle mücadele eden bir iktidarı destekliyoruz. CHP’nin ve ‘Zillet İttifakı’nın ihanet sürecini halkımıza anlatıyoruz” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, partisinin genel merkezi tarafından organize edilen “Adım Adım 2023” programı ile ilçeleri aydınlattıklarını söyledi. Kartal, başta CHP olmak üzere muhalefete ateş püskürdü.
“CHP ATATÜRK POSTERİ VE TÜR BAYRAĞINDAN RAHATSIZLIK
DUYANLARIN İSTEDİĞİNİ YERİNE GETİRDİ”
F. Fevzi Kartal, “Adım Adım 2023” toplantılarındaki temanın Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) içinde bulnduğu gaflet ve zillet halini anlatmak olarak açıkladı. Kartal, “CHP’nin düştüğü gaflet ve zillet halini anlatmak için ‘Adım Adım 2023’ programı CHP’nin yoğun oy aldığı ilçelerde ve illerde gerçekleştirilmektedir. Malum olduğu üzere geçtiğimiz hafta sonu İstanbul’da, Maltepe’de CHP’nin bir mitingi düzenlendi. Ne yazıkki miting alanına Türk bayrakları ve Atatürk posterleri sokulmak istenmedi. Bunun ittifak ortaklarının yani 6’lı masanın 7. ortağı HDP’nin talebi olduğunu düşünüyoruz. Türk bayrağından büyük bir rahatsızlık duydukları için CHP’de bu talebi yerine getirmiş olacakki miting alanına Türk bayrakları ve Atatürk posterlerini sokmadılar.” dedi.
“KANDİL’İ YERLE BİR ETTİRME PLANI
MİTİNGTE ONLARA ŞOV YAPTIRMAK MI?”
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Yozgat mitinginde, “Gerekirse Kandil’i yerle bir edeceğiz.” sözlerini hatırlatan Fahri Fevzi Kartal, “CHP’nin son mitingi olan Maltepe’de ‘Her yer Kandil her yer diriniş.’ sloganları atıldı. Bu sloganları atan güruha hiçbir CHP’liden tepki gelmedi. Bununla beraber CHP’nin seçilmiş hiçbir kadrosundan, hiçbir yöneticisinden de bir tepki gelmedi. Bu sloganı atanlarla ilgili bir araştırmada yapmadılar. O zaman bizde diyoruz ki Kandil’i yerle bir etmenin planı projesi Kandil’dekileri kendi mitinglerine davet ederek onlara şov yaptırmak mı? Bunu da görmüş olduk.” diye konuştu.
“CHP CUMHURİYET İLKELERİNDEN ÇOK UZAKLAŞMIŞ DURUMDA”
“Cennet mekân Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in sözlerinden biridir. Başbuğumuz ‘CHP Cumhuriyet çizgisinden çıkmamış olsaydı ben MHP’yi kurmazdım’ demiştir.” diyen Kartal, “Maalesef CHP bugün Cumhuriyetin temel değerlerinden, Atatürk’ün kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin ana ilkelerinden çok uzaklaşmış durumdadır. Bunu üzülerek seyrediyoruz. Altılı masada yedinci ortak olan HDP ile beraber terörist başı Selahattin Demirtaş’a af dilekleri, diğer tarafta İP Genel Başkanı’nın da Selahattin Demirtaş’la beraber kahvaltı yapabilelim teklifleri vardır. Yine Kemal Kılıçdaroğlu’nun Selahattin Demirtaş’ın terörist olmadığıyla ilgili açıklamalarıyla beraber, Demirtaş ve diğer HDP’li vekillerin cezaevinde olmasından duydukları rahatsızlığı dile getirmiştir. Bu insanlar, yani HDP Milletvekilleri ve HDP’li Belediye Başkanları Türk yargısının önüne çıkıp, yargılanmış ve terör örgütü üyesi ve terör örgütü yöneticileri oldukları için ceza almışlardır. Türk yargısı bunların terörist olduklarını tescillemiştir. Ancak görüyoruz ki ana muhalefet partisinin lideri bu adamların terörist olmadıklarını, Türk yargısının yanlış karar verdiğini söylemektedir. HDP’li teröristlerin cezaevinde olmasından rahatsız olduğunu dile getiriyor. İşte o yüzden CHP’li seçmene bunları anlatmamız lazımdır.” şeklinde konuştu.
“ZİLLET İTTİFAKININ İHANET HALİNİ HALKIMIZA ANLATIYORUZ”
MHP Genel Merkezi’nin CHP’ye karşı aydınlatma amacıyla düzenlediği toplantılara Ramazan ayında Sultandağı ilçesinde başladıklarını belirten Kartal şunları söyledi: “Daha sonra bu aydınlatma toplantılarımızı dört ilçemizde devam ettirdik. İnşallah önümüzdeki süreçte ilçe ilçe gidip CHP ve İP’in içerisinde bulundukları ihanet halini ‘Zillet İttifakı’ dediğimiz güruhun içinde bulundukları ihanet durumunu ‘Millet İttifakı’ dediğimiz güruhun milli değerlerden, Türk Milletinin temel değerlerinden, Cumhuriyetin temel değerlerinden uzaklaştıklarını bu anlamda MHP’nin AK Parti ile yaptığı Cumhur İttifakı’nın 2023 seçimine giden süreçte MHP’nin rolü ve vizyonunu anlatmak için yine köy köy, belde belde, ilçe ilçe çalışacağız.”
“MHP AK PARTİ İLE TÜRK MİLLETİNİN TEMEL DEĞERLERİ İÇİN BERABER”
MHP’nin hiçbir çıkar için AK Parti ile Cumhur İttifakı beraberliğini kurmadığının altını çizen Kartal sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz MHP olarak herhangi bir beklenti ve menfaat için beraberlik içerisinde değiliz. Türk Milletinin temel değerleri için beraberiz. Geçmişteki birçok sıkıntılı süreçle kıyasladığımızda bugün Türk Milletinin kırmızı çizgileri konusunda Türkiye Cumhuriyeti kendi kırmızı çizgilerine geri dönmüştür. 30 yıllık kanayan yaramız dediğimiz bugün Karabağ’dayız. Mavi Vatan dedik bugün Akdeniz’deyiz. Terörle masada değil dağda mücadele edilir dedik bugün terörle dağda mücadele ediyoruz.”
“MHP TERÖRİSTLE MÜCADELE EDEN BİR İKTİDARI DESTEKLİYOR”
Kartal sözlerini şöyle tamamladı: “Son olarak beş kardeşimizi daha şehit verdik. Gerekirse daha fazlasını da vereceğiz ama teröristleri bu ülkeye peşkeş çektirmeyeceğiz. Dağdan inen teröristlerin vekil yapıldıkları dönemleri gördük. O zamanda bu yanlış dedik. Şimdi de aynısını söylüyoruz. Bugün dağda ki teröristle dağda mücadele ediliyor. Dağ da 300 tane terörist var. Terör bitme noktasına geldi. Ülke kırmızı çizgilerine geri dönmüştür. Bugün kızıl elma diye haykıran bir iktidar var. Biz 4 yılda 30 bin teröristin canını alan dağda teröristle mücadele eden terörün partisine makamları seçilerek peşkeş çeken bir partiye kayyum atayarak devletin gücünü burada hissettirip makamların gücünü dağa, teröre kullandırmayan bir iktidarı destekliyoruz. Dağda ki teröristle mücadele eden bir iktidarı destekliyoruz. Burada MHP’nin hiçbir çıkarı yoktur. Bizim çıkarımız Türk Milletinin çıkarıdır. 2023 seçimine Cumhur İttifakı olarak daha sağlam ve birbirimize daha da sarılarak gideceğiz. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sayın Ziya Coşkun Karadeniz’de 2023 seçimine MHP ile omuz omuza gideceklerini ifade etmiştir. Bundan büyük bir memnuniyet duyduk.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme