• Haberler
  • Genel
  • CHP’nin temayül yoklaması yarın – Kocatepe Gazetesi

CHP’nin temayül yoklaması yarın – Kocatepe Gazetesi

CHP İl Genel Meclisi üye adaylarına yönelik Merkez İlçe Başkanlığı üyeleri yarın düzenlenecek temayül yoklamasında oy kullanacak. CHP Merkez İlçe Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan, tüm adaylara eşit mesafede olduklarını, kendileri için önemli olanın 30 Mart seçimlerinde en fazla oyu getirebilecek ismin seçilmesi olduğunu söyledi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Dr. M. Kemal [&hellip]

CHP'nin temayül yoklaması yarın

CHP İl Genel Meclisi üye adaylarına yönelik Merkez İlçe Başkanlığı üyeleri yarın düzenlenecek temayül yoklamasında oy kullanacak. CHP Merkez İlçe Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan, tüm adaylara eşit mesafede olduklarını, kendileri için önemli olanın 30 Mart seçimlerinde en fazla oyu getirebilecek ismin seçilmesi olduğunu söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan partide düzenlediği basın toplantısında yarın yapılacak olan İl Genel Meclisi üyeliğine aday olan partililer için yapılacak temayül yoklaması hakkında bilgi verdi.
İGM ÜYE ADAYLARI SEÇİLECEK
CHP’nin 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine bütün gücü ile çalıştığını söyleyen Merkez İlçe Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan, Türkiye ve Afyon’da Belediye Başkan adayını ilk belirleyen partinin CHP olduğunu vurguladı. Aynı süreçte Belediye Meclis üyelerini ilk açıklayan partinin CHP olduğunu dile getiren Demirkırkan; “Bu çalışma tempomuz devam ediyor. Gerek Afyonkarahisar Belediye Başkan adayımız Dr. Mehmet Ecer gerekse Belediye Meclis üyelerimizle ilimizde yapacaklarımızın, CHP Belediye Başkanlığında çağdaş ve sosyal Belediyeciliğin nasıl olacağını hep birlikte vatandaşlarımıza anlatmaya çalışıyoruz. Bu sürede CHP’nin aslında daha üst noktalara taşındığını hep birlikte görüyoruz. Bunun en önemli kanıtlarından birisi de İGM üye adaylığı için seçime gidecek olmamızdır. Seçime girecek olan arkadaşlarımız olanca gücüyle çalışıyorlar.” dedi.
MERKEZ İLÇE ÜYELERİ
OY KULLANACAK
CHP teşkilatları olarak mevcut süreçteki performanslarının doğru yolda olduklarını işaret ettiğini kaydeden Merkez İlçe Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan, Afyon’da yerel seçimlerde ciddi alternatif olacaklarını ileri sürdü. İl Genel Meclisi adayları ile ilgili bilgi veren Demirkırkan; “Biz Merkez İlçe Başkanlığı olarak İl Genel Meclisi üye adaylarımızın temayül yoklaması ile sıralamasının yapılmasına karar verdik. Bu amaçla yarın Afyon Lisesi konferans salonunda temayül yoklaması yapılacak. Yoklama saat 08.00’de başlayıp akşam 19.00’a kadar Merkez İlçeye bağlı belde ve köylerde dahil olmak üzere Merkez İlçe üyelerinin katılacağı bir temayül yoklaması yapılacak” diye konuştu.
SEÇİME ALTI İSİM KATILIYOR
CHP İl Genel Meclisi üyeliği adaylığı için şimdiye kadar altı kişinin başvurduğunu belirten Dr. M. Kemal Demirkırkan, adaylarla yaptıkları toplantıda kura çekerek isim sıralamasını belirlediklerini söyledi. Yarın yapılacak olan temayül yoklamasına; Önder Güngören, Yeşim Şen, Mehmet Acar, İhsan Aydoğmuş, Özlem Dişyar ve Bahar Eroğlu’nun katılacağını açıklayan Demirkırkan; “Yarın akşam üzere saat 17.00’den sonra sıralamamız belirlenecektir. Ben şimdiden seçime katılan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Çünkü onların başarısı CHP’nin ve Merkez İlçe Başkanlığı’nın başarısıdır. Seçim süreci içerisinde arkadaşlarımız canla başla çalışıyorlar.” şeklinde konuştu.
MERKEZ İLÇENİN MESAFESİ EŞİT
CHP Merkez İlçe Başkanlığı olarak görevlerinin adaylara çalışmalarında yardımcı olmaktan öteye geçmediğini belirten Demirkırkan şöyle konuştu: “Özellikle Merkez İlçe Başkanlığı yönetimi olarak bizlerin herhangi bir kişiyi destekleme, onun arkasında durma gibi bir lüksümüz olamaz. Biz Merkez İlçe idarecileri olarak tüm arkadaşlarımıza eşit mesafedeyiz. Hangi adayımız kazanırsa kendimiş kazanmış kadar sevineceğiz. Bizim için önemli olan 30 Mart seçimlerinde en fazla oyu getirebilecek olan arkadaşımızın seçilebilmesidir.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme