• Haberler
  • Genel
  • 'CHP'nin seçmenine yaptığı muameleye razı değiliz'

'CHP'nin seçmenine yaptığı muameleye razı değiliz'

AK Parti Milletvekili Hasan Arslan, CHP yönetiminin seçmenine zulüm yapıldığını belirtti. Arslan, 'CHP seçmenine yaptıkları bu muameleye vallahi gönlümüz razı değil. Sadece Atatürk’ü seviyor diye bu seçmene bu zulüm nedir Allah aşkına?' dedi   Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Hastanesi'ni ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan hastalar ve yakınlarıyla görüştü. Arslan, 28 [&hellip]

AK Parti Milletvekili Hasan Arslan, CHP yönetiminin seçmenine zulüm yapıldığını belirtti. Arslan, “CHP seçmenine yaptıkları bu muameleye vallahi gönlümüz razı değil. Sadece Atatürk’ü seviyor diye bu seçmene bu zulüm nedir Allah aşkına?” dedi

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Hastanesi’ni ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan hastalar ve yakınlarıyla görüştü. Arslan, 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakına destek talep etti.
AFSÜ’de hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Arslan ziyaret sonunda yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “CHP’li seçmen kardeşlerimizin neden onurunu kırıp bu kötü muameleyi yapıyorlar anlam veremiyoruz? Herkeste traktör vereceğiz dediler. Seçim meydanlarında herkese altın dağıtacağız diyorlar. On beş bin lira bayram ikramiyesi vereceklermiş. Mesela niye 15’te, 25 değil? Bunları tam durduran şey ne? 25 dediğinde, yok 25 veremeyiz, 15 verelim diyen birileri var mı? ‘Öğrencilere ulaşım, okul servisi bedava olacak’ dediler. Bugün gir internet sitesine kendi kurumsal hesaplarında bu videolar hala duruyor. CHP seçmenine yaptıkları bu muameleden vallahi gönlümüz razı değil. Koca koca adamlar okumuş, doktor olmuş, profesör olmuş, mühendis olmuş, bu vatana millete hizmet edecek adama git Kılıçdaroğlu’na oy ver diyorlar. Sadece Atatürk’ü seviyor diye bu seçmene bu zulüm nedir Allah aşkına?”
CHP’li siyasilerin boyayıp boyayıp açılış yaptıklarını söyleyen Arslan sözlerine şöyle tamamladı: “Birileri çıkmış konserden bağırıyor. İnşallah son konserimiz olmayacak. Sanki bundan önce Yunanistan’da konser veriyorlardı. Kısıtlanacağını ve özgürlüğe gideceğini söylüyorlar. AK Parti hükümeti size ne yaptı Allah aşkına?”

Bakmadan Geçme