• Haberler
  • Genel
  • CHP’nin irtibat büroları açıldı – Kocatepe Gazetesi

CHP’nin irtibat büroları açıldı – Kocatepe Gazetesi

23 Nisan Cumartesi günü TBMM açılışının 91. yılında CHP milletvekili adaylarının seçim çalışmalarını yürütecekleri Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Açılışı Türk Anneler Derneği Şubesi’nin kurucusu ve Onursal Başkanı Seviye Özsoy, eşi Nuri Özsoy ve işadamı Mehmet Gök birlikte yaptı Bu seçimde herkese ihtiyaç var Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili adaylarının seçim çalışmalarını yürütecekleri Seçim Koordinasyon Merkezi [&hellip]

CHP'nin irtibat büroları açıldı

23 Nisan Cumartesi günü TBMM açılışının 91. yılında CHP milletvekili adaylarının seçim çalışmalarını yürütecekleri Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Açılışı Türk Anneler Derneği Şubesi’nin kurucusu ve Onursal Başkanı Seviye Özsoy, eşi Nuri Özsoy ve işadamı Mehmet Gök birlikte yaptı

Bu seçimde herkese ihtiyaç var
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili adaylarının seçim çalışmalarını yürütecekleri Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı iki yarı noktada yapıldı. 23 Nisan Cumartesi günü ilk irtibat bürosu Yesilyol Caddesi Firuze Apartmanı altı Atatürk İlköğretim Okulu yanında saat 15.00’de gerçekleştirildi. Açılış kurdelesini Türk Anneler Derneği Şubesi’nin kurucusu ve Onursal Başkanı Seviye Özsoy eşi Nuri Özsoy ve Mehmet Gök birlikte çözdüler. Açılış öncesi partili gençler ve milletvekili adayları hep birlikte halay çekti. Açılış programının ilk konuşmasını CHP İl Başkanı Nevzat Ercan yaptı. Ercan, TBMM’nin açılışının 91. yılında, Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına rast gelen açılışın kendilerini ayrıca mutlu ettiğini söyledi. Parti olarak her kesimden destek beklediklerinin altını çizen CHP İl Başkanı Nevzat Ercan; “Yurdunu seven, Cumhuriyetini seven, ülkesini, halkını seven herkese, bu güne kadar partimize destek olan olmayan herkese bu seçimde çok ihti-yacı var ülkemizin. Hepinizin desteğini bekliyoruz. Çünkü CHP programları ile herkes için var. Gençlik için var, işçi için var, işsiz için var, çiftçi için var, emekli için var. Bunlar için çok güzel projelerimiz var. Bunlar normal bildiğimiz seçim vaatleri değildir. Bunlar özel uzman kadrolar ile en az 40 uzmanın hazırlamış olduğu projelerdir. Kaynakları ile uygulamaları ile nasıl, ne şekilde yapılacağı belirtilen önemli projelerle iktidara geliyoruz. Bunu buradan Afyonkarahisar halkına müjdelemek istiyorum. 12 Haziran’da inşallah başarıya ulaşacağız ve ülkemizi bu kaos ortamından kurtaracağız. Çok değerli adaylarımızla karşınızdayız. Bir seçim bürosu açılışı da Devrane Çay Bahçesi yanında yapacağız. Ben şimdiden adaylarımıza başarılar diliyorum.” dedi.
“Sanal alemde 5 sıfından bahsediyorlar”
CHP 1.sıra milletvekili adayı Av. Ahmet Toptaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gibi anlamlı bir günde, partilerinin seçim kampanyasını başlattığı bir günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Milletvekili adayı Toptaş; “Bu mücadeleye birlikte devam edi-yoruz. 12 Haziran’da iktidar yürüyüşümüzü Afyonkarahisar’dan başlatmış bulunuyoruz. Afyonkarahisar’da bazıları yüz ağaç dikip, bin ağaçlık açılışlar yaparak, sanal alemlerde 5 sıfırdan bahsediyor. Rüyadan uyandıkları zaman al aşağı olacaklarının korkusunu yaşayacaklar. Bu ülke özgürlüklerin ülkesi olacak, herkesin Türkiye’si olacak. Afyonkarahisar’ın zenginliklerinden Afyonkarahisar halkı yararlanacak. Bu ülkenin zenginliklerini kardeşçe paylaşacağız. İşsizlik CHP iktidarında çözülecek. Yoksulluk CHP iktidarında çözülecek. Korku imparatorluğu CHP iktidarında yerle bir edilecek.” diye konuştu.
“41 Sözün takipçisi olacağım”
CHP 2. sıra milletvekili adayı Av. Hatice Gök, seçilmesi halinde parti vaatlerinin tamamının uygulanmasında bire bir takipçi olacağını vurgulayarak konuşmasın başladı. 23 Nisan 1920’de TBMM’nin açılışının 91. yıldönümünde büyük önder Atatürk’ün bu özel ve anlamlı günü çocuklara bayram olarak armağan etttiğini belirten Gök şöyle konuştu: “Bugün aynı zamanda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın coşkusunu yaşıyoruz. Ne mutlu bize. CHP milletvekili adayı olarak, güzel ülkemin, güzel şehrimin, güzel insanlarını, Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşlarını temsil için karşınızda bulunuyorum. Bu onurlu görevi üstlendiğim zaman öncelikle CHP ülkeme 41 söz vermiştir. Bu 41 sözün takipçisi olacağım. Harfiyen uygulanmas�� için tüm mesaimi vereceğim. Milletvekili olduğumu hiçbir zaman unutmayacağım. İnanıyorum ki 12 Haziran’da beni de milletvekili olarak meclise CHP’nin iktidarına taşıyacaksınız.” Açılışı partililerin ricası üzerine “Cumhuriyet Çınarları” olarak anons edilen Türk Anneler Derneği Şube Kurucusu ve Onursal Başkanı Seviye Özsoy eşi Nuri Özsoy ve Mehmet Gök birlikte yaptılar. Partililer ve milletvekili adayları daha sonra Kurtuluş Caddesi üzerinde Devrane Çay Bahçesi yanında ikinci irtibat bürosunun açılışını yaptılar. CHP’nin seçim irtibat bürolarının birincisi Yeşil Yol Caddesi, Atatürk İlköğretim Okulu yanında diğeri ise Kurtuluş Caddesi üzerinde Devrane Çay Bahçesi yanında hizmete girdi. Açılışa; CHP İl Başkanı Nevzat Ercan, 1. sıra milletvekili adayı Av. Ahmet Toptaş, 2. sıra milletvekili adayı Av. Hatice Gök, il ve merkez ilçe yönetimi ile partililer katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme