CHP'nin hedefi: Afyon'da 3, Türkiye'de iktidar

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı, Çakmak Marble Otel'de 'Milletvekili Aday Tanıtım ve Seçim Stratejisi Toplantısı' düzenledi. CHP İl Başkanı Nevzat Ercan, Afyonkarahisar'da 3 milletvekili çıkarmayı, ülke genelinde de iktidar olmayı hedeflediklerini belirtti Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı, Çakmak Marble Otel'de 'Milletvekili Aday Tanıtım ve Seçim Stratejisi Toplantısı' düzenleyerek 7 Haziran seçimleri için çalışmalara resmen başladı. [&hellip]

CHP’nin hedefi: Afyon’da 3, Türkiye’de iktidar

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı, Çakmak Marble Otel’de “Milletvekili Aday Tanıtım ve Seçim Stratejisi Toplantısı” düzenledi.
CHP İl Başkanı Nevzat Ercan, Afyonkarahisar’da 3 milletvekili çıkarmayı, ülke genelinde de iktidar olmayı hedeflediklerini belirtti

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı, Çakmak Marble Otel’de “Milletvekili Aday Tanıtım ve Seçim Stratejisi Toplantısı” düzenleyerek 7 Haziran seçimleri için çalışmalara resmen başladı. CHP İl Başkanı Nevzat Ercan, 7 Haziran’da vatandaşın CHP’yi tercih edeceğini belirterek “Türkiye’de demokrasiyi en iyi uygulayan parti olarak Afyonkarahisar’da da önseçim yaptık ve görevimizi yerine getirdik. Afyon’da 5 milletvekili adayımız var. Biz istiyoruz ki 5 adayımızı Ankara’ya gönderelim. Diğer partilerin de adayları göz önüne alınırsa yapılan araştırmalara göre 1,5’u geçmiş durumdayız. İnşallah 2 ve 3’üncü milletvekilini de Ankara’ya gidecek. Bu oturduğumuz yerden olmayacak, çalışarak olacak. Biz Sayın Genel Başkanımız ve ekibiyle gurur duyuyoruz. Biz Afyonkarahisar’da en az iki diyorum. Hedefimiz 3” dedi.
“BİRLİK VE BERABERLİK
İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nevzat Ercan’ın ardından CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayları da söz aldı. 29 Mart’ta gerçekleştirilen önseçimde 1’inci sırada yer alan Burcu Kayıkcı, “Beni 2015 genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin en genç kadın milletvekili adayı olarak bu noktaya taşıyan sizlerin iradesi. Sizlere Türkiye Cumhuriyeti’nde milletvekili seçme ve belirleme hakkı tanıyan da Cumhuriyet. Bu seçimler, Cumhuriyet tarihimizin en kritik seçimlerinden birisi. Ben tüm partililerimizden bir şey istiyorum. Hepimiz birlik, beraberlik içinde, elbirliği ile AKP’den kurtulma mücadelemizi başlatmış bulunuyoruz. Tüm aday arkadaşlarımıza ve sıralamaya giremeyen tüm aday adayı arkadaşlarımızla beraber biz merkezde, beldelerimizde, köylerimizde, oradaki partililerimizle, gönüllülerimizle beraber gecemizi gündüzümüze katarak iktidar için mücadele edeceğiz” dedi.
7 HAZİRAN’DA İKTİDAR SÖZÜ
7 Haziran seçimlerine 55 gün kaldığına dikkat çeken Kayıkcı, “Önümüzde 55 günlük bir seçim var. Bu seçim çalışmaları kapsamında her arkadaşımız ayrı bir ilçede çalışacak. Herkeste büyük bir heyecan var. Bu inancı, bu heyecanı kaybetmeyelim. Biz 7 Haziran’da iktidar partisi olacağız. Ben ziyaretlerde bunu gözlemledim. Hepimiz çalışacağız, başaracağız. Afyonkarahisar’da iktidar partisinin milletvekilleri olarak sizin karşınıza çıkacağız” diye konuştu.
“SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Ali Ecer de parti olarak çok çalışacaklarını belirtti. Ecer, “Parti içi demokratik bir yarışla listemiz belirlendi. Cumhuriyet Halk Partisi’nde bulunmaktan bu nedenle de gurur duyuyorum. Seçim sonucu oluşan listemize hiç kimse itiraz etmeden hepimiz yollara düşeceğiz. Hepimiz bu süre içinde gidilmedik yer, sıkmadık el bırakmayacağız. Afyon’da doğmuş, Afyon’da doymuş ve Afyon’da yaşayan birisi olarak Afyon’un ülkemizde hak ettiği yere gelebilmesi için, ülkemizin demokratik, çağdaş uygarlıklar seviyesine yükseltilebilmesi için aday olduğumu daha önce paylaşmıştım” ifadelerini kullandı.
“ÖLENE KADAR CHP’LİYİM”
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Tuğrul Akkuş da Cumhuriyet Halk Partisi için 5 dönemdir olduğu gibi çalışacağını kaydetti. Akkuş, “Geçen gün bir arkadaşım aradı beni. ‘Sanki çalışmayacak gibi bir hava sezdim sende’ dedi. Ona şu cevabı verdim: Ben Cumhuriyet Halk Partili doğdum, Cumhuriyet Halk Partili olarak öleceğim. Herkes böyle bilsin. Sıralamaya saygı duyuyorum. Onun için çalışmaya geldim. Her tarafa beraber gideceğiz inşallah. Her türlü görevi kabul ediyorum” dedi.
“PARTİMİN EMRİNDEYİM”
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Yalçın Görgöz de CHP’li olmanın önemine dikkat çekti. “Partimin emrindeyim” diyen Görgöz, şöyle konuştu:
“Önseçim bitti, biz çalışmalara başladık. Bütün ilçelerimize ulaşmaya çalıştık. Sadece 4 ilçemiz kaldı. Biz örgütlerimizle birlikte çalışmaya hazırız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin üyesi olmak kadar onurlu, şerefli bir görev daha olamaz. Bundan dolayı hepiniz kendinizle gurur duyun. Birinci sıra olmak, 5’inci sıra olmak, 11’inci sıra olmak ayrı ayrı şereftir. Biz bu salonların 100 katına sığmayız kimse merak etmesin. Biriz ve bütünüz. Cumhuriyet Halk Partisi, uzun süreden sonra ilk defa gündem belirliyor. Türkiye. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ne diyeceğini merak ediyor. AKP bitmiş ve siyaset üretemez hâle gelmiştir. AKP can çekişiyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde yetişen bu kardeşinizi önce aday adayı sonra aday yaptınız. Partimizin emrindeyiz. 8 Haziran sabahı bütün Türkiye’de ve dünyada barış rüzgârları esecek.”
SORUNLAR SIFIRLANACAK
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Bekir Kasap da 8 Haziran’da sorunların “sıfırlanacağı”nı kaydetti. Kasap, “8 Haziran’dan itibaren sorunlarının sıfırlanacağı, yaşanabilir bir ülkeye uyanmak için bu önemli toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Son 13 yılda demokrasimiz önemli kesintiye uğradı. Biz, demokratik bir yarışla Afyon listesini oluşturduk. Bana destek olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Desteklerini esirgeyen arkadaşlarımın da bana eksikliklerimi gösterdiği için onlara iki kat teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ”A TAM DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından sürdürülen “Milletçe Alkışlıyoruz” kampanyasının reklam filmleri, CHP İl Başkanlığı’nın toplantısında da gösterildi. Salonu dolduran CHP’liler, kampanyanın sloganı olan “Milletçe Alkışlıyoruz”a tam destek verdi.

Bakmadan Geçme