• Haberler
  • Genel
  • “CHP’nin başarısını itiraf ettiler” – Kocatepe Gazetesi

“CHP’nin başarısını itiraf ettiler” – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nevzat Ercan, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun “CHP’nin bu kadar oy almasını beklemiyorduk” demecine göndermede bulunarak “CHP’den bunu beklemiyorduk derken CHP’nin başarısını da bir yerde itiraf etmektedirler” ifadelerini kullandı Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nevzat Ercan, seçimden önce milletvekili tahminlerinde 5-0 ve 4-1 propagandası yapıldığına dikkat çekti. Ercan, Çevre [&hellip]

"CHP'nin başarısını itiraf ettiler"

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nevzat Ercan, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun “CHP’nin bu kadar oy almasını beklemiyorduk” demecine göndermede bulunarak “CHP’den bunu beklemiyorduk derken CHP’nin başarısını da bir yerde itiraf etmektedirler” ifadelerini kullandı

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nevzat Ercan, seçimden önce milletvekili tahminlerinde 5-0 ve 4-1 propagandası yapıldığına dikkat çekti. Ercan, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun “CHP’nin bu kadar oy almasını beklemiyorduk” sözlerine de yanıt vererek “Son günlerde partimizin başarısına gölge düşürmek isteyenlerin çırpınışları fayda etmeyecektir. İlimizdeki geçmiş yıllara göre aldığımız oy oranı ve başarı göz ardı edilemez. Çıkılan programlarda ve yapılan yorumlarda 5-0 veya 4-1’i dillendirenler 3-1-1 karşısında ‘CHP’den bunu beklemiyorduk’ derken CHP’nin başarısını da bir yerde itiraf etmektedirler” dedi.
CHP’nin oylarının önemli oranda arttığına dikkat çeken Ercan, “Zamanın kısıtlı ve devlet imkanlarının bolca kullanıldığı kampanyada bu başarı elbette yeterli değil. 9500 merkez oyu 20 bine, il genelinde de oylarımız 48 binlerden 70 bine çıkmıştır. Bu başarıda CHP’li ve sağduyu sahibi tüm vatandaşlarımızın katkısı vardır.il yönetiminden, ilçe yönetimlerine bütün birimlerin katkısı olmuştur. Başarıyı belli kişiler de arayanlar veya birilerini karalamaya çalışanlar, ‘Seçimde milletvekili çıkartamazsınız’ diye yanımıza gelip çalışıyor gibi görünüp çalışmayanlardır” diye konuştu.
Ercan, şöyle devam etti:
“ilimiz kurultay delegelerinin de kurultayı toplama girişimlerine 14 delegeden 1’i hariç (sayın Ramazan Akgöz) 1 üye de çekimser olmak üzere diğer 12 üyenin itibar etmediklerini Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek verecekleri yönünde şahsıma beyanda bulundukları kamuoyuna saygı ile duyurulur.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme