“CHP’nin başarısı için mücadele edeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkan Adayı Hafize Özmen, CHP’deki kongre sürecinde parti içi birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.2019 SEÇİMLERİYENİ BİR BAŞLANGIÇKongrelerin birlik ve beraberlik içerisinde yapılmasının önemle altını çizen Özmen, “Yapılacak kongrelerimizden daha güçlü bir şekilde çıkacağız. Partimizin, mahalle ve delege seçimlerinin ardından ilçe ve il kongrelerimiz gerçekleşecek. Bu kongrelerimiz sonucu göreve gelecek [&hellip]

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkan Adayı Hafize Özmen, CHP’deki kongre sürecinde parti içi birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.
2019 SEÇİMLERİ
YENİ BİR BAŞLANGIÇ
Kongrelerin birlik ve beraberlik içerisinde yapılmasının önemle altını çizen Özmen, “Yapılacak kongrelerimizden daha güçlü bir şekilde çıkacağız. Partimizin, mahalle ve delege seçimlerinin ardından ilçe ve il kongrelerimiz gerçekleşecek. Bu kongrelerimiz sonucu göreve gelecek yeni yönetimlerimiz CHP’yi 2019 yılında yapılacak yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimine taşıyacaktır. 2019 yılında yapılacak seçimler ülkemiz adına yeni bir başlangıçtır. Hep birlikte, el ele, yürek yüreğe olduğumuz takdirde güçlüyüz. Bu sebeple, hiç bir gruba, kişiye bağlı olmaksızın, kongrelerimizin tarafsız bir ortamda gerçekleşeceğine canı gönülden inanıyorum. Demokrasinin vazgeçilmezi Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır bir şekilde kongre sürecini tamamlayacağız” dedi.
HATALARIMIZDAN
DERS ÇIKARACAĞIZ
Kongre sürecinde asıl yarışın parti içinde olmaması gerektiğini söyleyen Özmen, “Ben ve tüm partili arkadaşlarımın tek kaygısı 2019 yılında yapılacak olan yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleridir. Yeni dönemde hatalarımızdan ders çıkartarak daha güçlü olacağız. Merkeze bağlı beldelerde vatandaşlarımızın teveccüh edeceği doğru adayları çıkararak önce yerel sonrasında ise genel seçimlerde başarı sağlamak için çalışacağız. 2014 yerel seçimlerinde merkeze bağlı birçok belde de CHP’li başkan adayı yoktu. Aynı hatalara düşmeyeceğiz. Ben ve ekip arkadaşlarım göreve geldiğimiz takdirde önce yerelde başarı sağlayıp daha sonra genel seçimlerde başarılı olmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı için mücadele edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme