CHP'nin Afyon'a katacağı çok şey var

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP'nin Afyon'a olumlu katkılar yapacağını söyledi Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP Seçim Bürosu'nu ziyaret etti. Baydar, 'Afyonkarahisar'ı iki üniversitesi olan, 150 bin öğrenci hareketliliği olan bir şehir yapacağız. Afyonkarahisar hakkettiği yeri bulacak. Kent kültürü bakımından da Cumhuriyet Halk Partisi'nin Afyonkarahisar'a katacağı çok şey [&hellip]

CHP’nin Afyon’a katacağı çok şey var

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP’nin Afyon’a olumlu katkılar yapacağını söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP Seçim Bürosu’nu ziyaret etti. Baydar, “Afyonkarahisar’ı iki üniversitesi olan, 150 bin öğrenci hareketliliği olan bir şehir yapacağız. Afyonkarahisar hakkettiği yeri bulacak. Kent kültürü bakımından da Cumhuriyet Halk Partisi’nin Afyonkarahisar’a katacağı çok şey var. Şehir kültürünü yaşamak anlamında, konser, tiyatro gibi belediyeyi aldığımız andan itibaren, Belediye’nin Şehit Tiyatrosu’dan tutun, halkın şehiriçinde betonlaşma haricinde alanların geliştirilmesine yönelik çok şey var. Saat tam 13.25’te Afyonkarahisar’a geldim, 15 dakikada buraya zor geldim” dedi.
BELEDİYE SAĞLIK BİRİMİ KURULACAK
CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer de “Afyon’un değişmesi için bizim kazanmamız lazım” diye konuştu. Baydar’ın “Üniversite Hastanesi’nin kurucu başhekimiydim. Kalbim Afyon’da kaldı. Her gittiğimiz yerde halka her Cuma bakacağım diyeceksiniz” önerisine de Ecer, “Belediye Sağlık Birimleri kuracağız” şeklinde cevap verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme